Προφυλακίστηκε ο τουρίστας που κατηγορείται ότι βίασε την κόρη του – Η ίδια του συμπαραστάθηκε

H κόρη του δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της την βίασε

Must Read

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 70χρονος Βρετανός που κατηγορείται για τον βιασμό της 34χρονης κόρης του, με την οποία το τελευταίο διάστημα έκανε διακοπές στο νησί και πιο συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Ο 70χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκιση του. Μάλιστα, στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκε και η κόρη του για να του συμπαρασταθεί.

Η υπόθεση ήρθε στο φως στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, όταν η 34χρονη προχώρησε σε καταγγελία βιασμού, καταγγέλλοντας ότι την βίασε ένας άγνωστος άνδρας, τον οποίο δεν μπορούσε να θυμηθεί γιατί είχε καταναλώσει αλκοόλ. 

Μετά από έρευνες των αστυνομικών αρχών και την εξέταση ακόμη και βιντεοληπτικού υλικού από τα σημεία που είχαν διασκεδάσει πατέρας και κόρη το επίμαχο βράδυ, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον οδήγησαν το περασμένο Σάββατο ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό, σε βαθμό κακουργήματος. Σε βίντεο που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, πατέρας και κόρη φαίνονται μεθυσμένοι, ενώ ο 70χρονος φέρεται να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κατηγορούμενος είχε παραπεμφθεί στην ανακρίτρια Ηρακλείου και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Η κόρη του από πλευράς της δεν δέχεται ότι ο πατέρας της είναι ο βιαστής της. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This