Παύλος Σαράκης: «Τι πρέπει να γίνει για την επιτάχυνση της Δικαιοσύνης»

Must Read

Ο ποινικολόγος, Παύλος Σαράκης τόνισε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική “Δίκη στο Open” για την καθυστέρηση στην απονομή Δικαιοσύνης:

«Όταν κάποιος δε θέλει να δικάσει, ούτε οι δικαστές ούτε οι διάδικοι, καθυστερούν μέχρι η υπόθεση να μπει στο χρονοντούλαπο της ελληνικής Δικαιοσύνης. Για να γίνει επιτάχυνση της Δικαιοσύνης, γίνεται με την αναδιοργάνωση, να είναι άξιοι οι δικαστές, να έχουν ήθος και ποιότητα, κύρος στις αποφάσεις. Και επίσης να είναι στελεχωμένη η Δκαιοσύνη με γραμματειακό προσωπικό και σύγχρονες δομές. Πρέπει να αλλάξουν πολλά». Παράλληλα, πρόσθεσε ότι μόνο η κεντρική διαχείριση θα σώσει το πρωτάθλημα: «Ο κ. Μαρινάκης έχει την ευφυΐα να πάει σε αυτή τη λύση και πιστεύω πως είναι σημαντικό που ένας ιδιοκτήτης ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This