Κατάθεση-σοκ από τον πατέρα του κοριτσιού που κακοποιήθηκε από τον Γιαννόπουλο

«Πρέπει να πάει φυλακή για αυτά που κάνει στα παιδάκια»

Must Read

Με ένταση και ξεσπάσματα συνεχίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη του 71χρονου ντράμερ και πρώην συνεργάτη των Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου, για την κακοποίηση 6χρονου κοριτσιού το 2011.

Ο μουσικός εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ενώ βρίσκεται ήδη προσωρινά κρατούμενος για σειρά ίδιας φύσης υποθέσεων. Βέβαιος πως το παιδί του λέει την αλήθεια εμφανίστηκε στην κατάθεσή του ο πατέρας του κοριτσιού. «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί μου λέει την αλήθεια. Είμαι σίγουρος 1.000%. Το παιδί δεν είναι φαντασιόπληκτο, τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει» ανέφερε, περιγράφοντας πως το κορίτσι ένιωθε ντροπιασμένο και ήταν μελαγχολικό.

«Εγώ της είπα ότι οι μεγάλοι έχουν την ευθύνη και τα παιδιά δεν πρέπει να ντρέπονται. Αυτός πρέπει να πάει φυλακή για αυτά που κάνει στα παιδάκια. Το παιδί μου ακόμη και σήμερα, εννιά χρόνια μετά, τρέμει στη σκέψη όσων τής συνέβησαν και αναρωτιέται πώς θα μπορούσε να αντιδράσει».

Μάλιστα, όπως σημείωσε, το κορίτσι, που πλέον είναι μαθήτρια Λυκείου, ακόμη αναρωτιέται αν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά. «Πριν από λίγο καιρό η κόρη μου μού είπε: “Το σκέφτομαι ακόμα αυτό που έγινε τότε. Θα έπρεπε και εγώ να είχα αντιδράσει, να είχα κάνει κάτι. Το σκέφτομαι τώρα και τρέμουν τα πόδια μου”. Πραγματικά την κοίταξα και έτρεμε ολόκληρη. Της εξήγησα πως ένα παιδί δεν μπορεί να αντιληφθεί το ανώμαλο χάδι ενός ενήλικα» είπε ο μάρτυρας, χαρακτηρίζοντας «άρρωστο» τον κατηγορούμενο.

Ο μάρτυρας δέχτηκε ερωτήσεις από την υπεράσπιση σχετικά με τις περιγραφές του παιδιού, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε: «Αν είχατε μια κόρη που της είχε συμβεί αυτό, θα θέλατε να μπείτε σε τέτοιες λεπτομέρειες; Δεν ήθελα και δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες».

Κατά την έναρξη της διαδικασίας ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η μητέρα της ανήλικης, η οποία δέχτηκε σειρά ερωτήσεων από την υπεράσπιση σχετικά με τις καταγγελίες σε βάρος του κατηγορουμένου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το θέμα την επίμαχη περίοδο, με δεδομένο το διαζύγιό της και τις εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί λόγω της διεκδίκησης της επιμέλειας των παιδιών.

Ωστόσο, αρκετές από τις ερωτήσεις εξόργισαν την πρόεδρο της έδρας, η οποία τις απαγόρευσε, ενώ ο εισαγγελέας σημείωσε πως «γινόμαστε μάρτυρες πρωτοφανούς κατάστασης». «Η κόρη μου όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει αλλάξει τα λόγια της. Μου τα είπε ξεκάθαρα» απάντησε η μάρτυρας, ενώ η υπεράσπιση του κατηγορουμένου ζήτησε διακοπή της δίκης προκειμένου να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με μάρτυρα που έχει κληθεί για να στηρίξει τον κατηγορούμενο, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This