Δίκη Λιγνάδη: Το… τερμάτισε ο Κούγιας απειλώντας τον Εισαγγελέα!

Άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να έχει την… τύχη της Ελένης Τουλουπάκη!

Must Read

Με υπόνοιες που φτάνουν στα όρια απειλών, ο υπερασπιστής του κατηγορούμενου ως βιαστή τεσσάρων νεαρών αγοριών, Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα της Έδρας που πρότεινε την καταδίκη του πελάτη του.

«Κυρία Πρόεδρε, έχετε πολλά χρόνια μπροστά σας. Κι ο κύριος εισαγγελέας έχει. Αν δεν του συμβεί κανένα απρόοπτο τύπου Τουλουπάκη», ανέφερε ο Αλ. Κούγιας, «παγώνοντας» τους δικαστές και τον εισαγγελικό λειτουργό που παρακολουθούσαν την αγόρευση του.

Ως γνωστόν, η τέως Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη βρέθηκε στο… στόχαστρο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής που έστησαν την δήθεν «σκευωρία» στη διερεύνηση του σκανδάλου δωροδοκιών από την φαρμακοβιομηχανία Novartis.

Η έντιμη εισαγγελική λειτουργός ταλαιπωρήθηκε επί μήνες μέχρι να απαλλαγεί για τις κατηγορίες περί «σκευωρίας», αν και παραπέμφθηκε για άλλη υπόθεση στο Ειδικό Δικαστήριο, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η στοχοποίηση της.

Ο παραλληλισμός της κυρίας Τουλουπάκη με τον Εισαγγελέα της Έδρας στη δίκη του διορισμένου από τη Νέα Δημοκρατία πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, αν μη τι άλλο προκαλεί αλγεινή εντύπωση για τις υπόνοιες του Αλέξη Κούγια που φτάνουν στα όρια… απειλών.

Βέβαια, ο εμπειρότατος δικηγόρος απέφυγε να εξηγήσει τι εννοεί, αναφέροντας τη λέξη «απρόοπτο» κατά τη διάρκεια της αγόρευσης του διάρκειας πολλών ωρών.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν θα υπάρξει δευτερολογία του Εισαγγελέα της Έδρας μετά την ολοκλήρωση της αυριανής αγόρευσης του Αλ. Κούγια. Αν ο εισαγγελικός λειτουργός εκλάβει την αναφορά περί «απροόπτου» που μπορεί να του συμβεί, ως απειλή, τότε θα πρέπει να υποβάλει μήνυση σε βάρος του συνηγόρου υπεράσπισης του Δ. Λιγνάδη.

Πάντως, και μόνο η αναφορά του ονόματος της Ελένης Τουλουπάκη που είχε βρεθεί στο στόχαστρο της κυβέρνησης με την κατάργηση της θέσης της Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς και την παραπομπή της στη δήθεν «σκευωρία» Novartis μέσω της Βουλής, δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Η απειλητική αναφορά του Αλέξη Κούγια θα πρέπει να απαντηθεί από τον εισαγγελικό λειτουργό είτε από Έδρας είτε με μήνυση ώστε ο ποινικολόγος να εξηγήσει τι «απρόοπτο» μπορεί να του συμβεί και από ποιον…

Μήπως από τους ίδιους που διόρισαν τον Δημήτρη Λιγνάδη Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου; Ρητορικό το ερώτημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This