Δικηγόρος χήρας Καλαντζάκη: Το παιδί είναι του καρδιολόγου

Οι συνήγοροι της χήρας του Χριστόδουλου Καλαντζάκη είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα του τεστ DNA

Must Read

Τη βεβαιότητα ότι το παιδί της Βουλγάρας χήρας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που δολοφονήθηκε άγρια το 2017 στη Σητεία είναι βιολογικό παιδί του αδικοχαμένου 62χρονου, εξέφρασε ο ένας εκ των συνηγόρων της 40χρονης, η οποία έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

Το αγόρι, που είναι σήμερα 6,5 ετών, είναι γιος της αλλοδαπής, η οποία καταδικάστηκε τον Φεβρουάριο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία χωρίς ελαφρυντικά και όχι για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία, όπως ήταν η αρχική κατηγορία.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου είχε ορίσει ως πραγματογνώμονα, μοριακή βιολόγο – γενετίστρια για να γνωμοδοτήσει αν ο καρδιολόγος ήταν ο φυσικός πατέρας του παιδιού, καθώς η οικογένεια του 62χρονου είχε αφήσει υπόνοιες πως η Βουλγάρα το είχε αποκτήσει με άλλον άνδρα.

Απόλυτη βεβαιότητα για το DNA

Αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα το πόρισμα της πραγματογνώμονα για το τεστ πατρότητας, αλλά, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της χήρας, Βαγγέλη Στρατουδάκη, «το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA αποδεικνύει περίτρανα πως το παιδί της εντολέως μου είναι και παιδί του άτυχου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη».

Όπως είπε στο cretalive.gr ο δικηγόρος, «σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τεχνικού μας συμβούλου Γιώργου Φιτσιάλου, δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία για την πατρότητα του 6χρονου. Το πόρισμα, με βεβαιότητα που αγγίζει το 99,99%, καταρρίπτει κάθε αμφιβολία. Άλλωστε εμείς ήμασταν σίγουροι για το αποτέλεσμα και αυτός ήταν ο λόγος που προσπαθήσαμε να επισπεύσουμε τη διαδικασία της εξέτασης DNA, καθώς δεν ήταν δίκαιο να ακούγεται οποιαδήποτε ψευδής ή συκοφαντική είδηση και αναφορά σχετικά με την πατρότητα του παιδιού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This