Ελεύθερος ο αντιδήμαρχος Ζίτσας για την κακοποίηση του γαϊδαράκου

Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Must Read

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο αντιδήμαρχος Ζίτσας μετά από την απολογία του.

Στον αντιδήμαρχο που έσερνε με το αγροτικό του έναν γάιδαρο για πάνω από ένα χιλιόμετρο, επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του epirupost.gr

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του Δημήτρης Δήμου ανέφερε ότι τέθηκαν τα επιχειρήματα ενώπιον της δικαιοσύνης και κείνη θα συνεχίσει την διερεύνηση. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Κτηνιατρική Υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι το ζώο είχε δεχθεί επίθεση πιθανόν από λύκο, ενώ όπως είπε, «η πτώση του γαϊδάρου από το αυτοκίνητο ήταν ατύχημα».




Υπενθυμίζεται πως ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας συνελήφθη για κακοποίηση ζώου, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες. 

Νωρίτερα,  δικηγόρος μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι το ζώο είχε τραυματιστεί μετά από επίθεση από λύκο και ο αντιδήμαρχος το έβαλε στην καρότσα για να το πάει στον κτηνίατρο, ωστόσο το ζώο έπεσε στην άσφαλτο, δεν το είχε αντιληφθεί και το έσερνε.




«Η θέση του εντολέως μου είναι ότι το ζώο αυτό είχε δεχθεί επίθεση από λύκο. Τραυματίστηκε στο στέρνο του, το ανέβασε στην καρότσα του αυτοκινήτου του να πάει να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Στην πορεία άγνωστο για ποιο λόγο (…) και χωρίς να το αντιληφθεί προφανώς, το πόδι του ζώου έπεσε στην άσφαλτο, κρατώντας η τριχιά εντός της καρότσας το υπόλοιπο. Σύρθηκε για πόσα μέτρα σύρθηκε και εν συνεχεία όταν έπεσε όλο το ζώο το αντιλήφθηκε ο φερόμενος δράστης και αν δείτε το αυτοκίνητο είναι σταματημένο στα 10 μέτρα», είπε ο κ. Δημήτρης Δήμος.

Σύμφωνα με τον κ. Δήμο, ο αντιδήμαρχος δέχεται απειλητικά μηνύματα μετά από την δημοσιοποίηση του περιστατικού και ότι «καταδικάζεται ερήμην».




Δείτε επίσης: Κτηνωδία στα Ιωάννινα: Τα… «γυρνάει» ο αντιδήμαρχος που έσερνε το γαϊδουράκι με το αυτοκίνητο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This