Σάββατο 12/6/2021

Το DNA ανατρέπει τα δεδομένα στην υπόθεση της Σούζαν Ίτον

Τα δεδομένα για την υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν ‘Ιτον, η οποία φέρεται να βιάστηκε και να δολοφονήθηκε άγρια στην Κρήτη φαίνεται ν’ ανατρέπονται.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται πως δεν βρέθηκε γενετικό υλικό του δράστη στην άτυχη Αμερικανίδα που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είχε βιαστεί από τον 27χρονο φερόμενο δολοφόνο της.

Γενετικό υλικό θύματος και φερόμενου ως δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εντοπιστεί σε ρούχα και των δυο (πετσέτες) στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου με το οποίο φέρεται να τη χτύπησε και στη συνέχεια να τη μετέφερε στο καταφύγιο.

Μάλιστα, DNA της Ίτον φέρεται να εντοπίστηκε ακόμα και στο λάστιχο με το οποίο κατηγορείται ότι πέρασε από πάνω της όταν πάτησε γκάζι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εργαστηριακές εξετάσεις αποκλείουν τη συμμετοχή στο έγκλημα τρίτου ατόμου. Η υπόθεση είναι ακόμα ανοιχτή και το γεγονός ότι δεν βρέθηκε γενετικό υλικό που να αποδεικνύει βιασμό φέρνει νέα δεδομένα τα οποία θα εξεταστούν από τις αρχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ