«Εμπλοκή» στην υπόθεση της γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας

Στο «κόλπο» και οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του στυγερού δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς

Must Read

Και «ξαφνικά», η υπόθεση της γονικής μέριμνα της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον πιλότο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ξαναγίνεται περίπλοκη, καθώς στο «κόλπο» ξαναμπαίνουν και οι γονείς του συζυγοκτόνου.

Σύμφωνα με δικαστική απόφαση, η γονική μέριμνα του παιδιού έχει περάσει στη μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, η οποία πλέον έχει μετακομίσει μαζί της στην πατρίδα της, τη Μανίλα, πρωτεύουσα των Φιλιππίνων.

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Α. Χαρμάνης, ενώ ήταν προγραμματισμένο για σήμερα να εκδικαστεί η αλλαγή του τρόπου επικοινωνίας των γονιών του πιλότου με την εγγονή τους, η υπόθεση θα εκδικαστεί, τελικά, στις 17 Ιανουαρίου 2023, καθώς οι παππούδες της Λυδίας από την πλευρά του πατέρα της, έχουν καταθέσει αίτημα να αναλάβουν εκείνοι τη γονική μέριμνα της μικρής.

Οι ειδικοί συνέστησαν τη μετεγκατάσταση της μικρής στη Μανίλα

«Οι πατρικοί παππούδες κατέθεσαν αίτηση αφαίρεσης της γονικής μέριμνας από τη Σουζάνα και ανάληψής της από τους ίδιους. Προφανώς οι πατρικοί παππούδες αγνοούν τη θυσία που έκανε η γιαγιά μετά από ισχυρότατες συστάσεις ψυχιάτρων, να μετεγκατασταθεί στην οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν στη Μανίλα και πολύ φοβάμαι ότι αγνοούν και το συμφέρον του παιδιού», είπε ο κ. Χαρμάνης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πρόσθεσε δε πως οι ειδικοί συνέστησαν στην κυρία Σουζάνα ότι, προς το συμφέρον του παιδιού, είναι να μετεγκατασταθεί σε μια οικογένεια με ξαδελφάκια, ώστε να μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον φυσιολογικά και μακριά από αδιάκριτες ερωτήσεις παιδιών, όταν θα πάει στο σχολείο. Η Λυδία, σύμφωνα με τον κ. Χαρμάνη,είναι σε άριστη κατάσταση. Ζει μαζί με τα ξαδελφάκια της, που έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία κάτι, που σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι πολύ καλύτερο, από το να ζει μόνο μαζί με τον παππού και τη γιαγιά.

Κύριο μέλημα της κας Σουζάνας ήταν το καλύτερο για τη μικρή Λυδία και γι’ αυτό και άφησε το σπίτι της στην Αλόννησο, στο οποίο μένει πλέον μόνος του ο σύζυγός της. Όπως και να ‘χει, για το τι μέλλει γενέσθαι θα αποφασίσει το δικαστήριο, ενώ στις προθέσεις της μητέρας της Καρολάιν είναι η μετεγκατάσταση στις Φιλιππίνες να είναι μόνιμη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This