Yπόθεση Noor One: Kαι ο τρίτος ανακριτής ζητάει εξαίρεση!

Must Read

Νέα καθυστέρηση φαίνεται να έχει η εξέλιξη της υπόθεσης για το Noor One, καθώς την εξαίρεση του ζήτησε και ο τρίτος ανακριτής, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη στο Open».

Συγκεκριμένα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα, τον Μάρτιο του 2018, τη δικογραφία ανέλαβε η ανακρίτρια Ευαγγελία Αλεξακίδου, η οποία λίγους μήνες αργότερα ζήτησε να μετατεθεί από τον Πειραιά στην Αθήνα.

Τη διαδέχτηκε η ανακρίτρια Καλλιόπη – Ιωάννα Μάντακα, η οποία παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα και μετανάστευσε στις Η.Π.Α.

ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Πειραιά, Γιάννης Μαλλούχος, ανέθεσε την υπόθεση του ναρκοπλοίου στον ανακριτή Γιάννη Πετρόπουλο. Ο κ. Πετρόπουλος κατέθεσε αίτημα αποχής, διότι είναι γιος του πρώην ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Πετρόπουλου.

Ο κ. Πετρόπουλος προβάλλει «λόγους ευπρέπειας» και «υπόνοια μεροληψίας» για να στηρίξει το αίτημα εξαίρεσής του, το οποίο θα κριθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά που θα συνεδριάσει υπό την προεδρία της Μαρίας Σκουλάξινου.

Πάντως, ήδη η εισαγγελέας Κατερίνα Μπαρτζάκλη εισηγείται την απόρριψη του αιτήματος Πετρόπουλου, με την αιτιολογία ότι ο πατέρας του είναι τρίτο πρόσωπο και ότι η δικογραφία δεν είναι ποδοσφαιρική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This