Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Yπόθεση Noor One: Kαι ο τρίτος ανακριτής ζητάει εξαίρεση!

Νέα καθυστέρηση φαίνεται να έχει η εξέλιξη της υπόθεσης για το Noor One, καθώς την εξαίρεση του ζήτησε και ο τρίτος ανακριτής, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη στο Open».

Συγκεκριμένα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα, τον Μάρτιο του 2018, τη δικογραφία ανέλαβε η ανακρίτρια Ευαγγελία Αλεξακίδου, η οποία λίγους μήνες αργότερα ζήτησε να μετατεθεί από τον Πειραιά στην Αθήνα.

Τη διαδέχτηκε η ανακρίτρια Καλλιόπη – Ιωάννα Μάντακα, η οποία παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα και μετανάστευσε στις Η.Π.Α.

ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο προϊστάμενος του Πρωτοδικείου Πειραιά, Γιάννης Μαλλούχος, ανέθεσε την υπόθεση του ναρκοπλοίου στον ανακριτή Γιάννη Πετρόπουλο. Ο κ. Πετρόπουλος κατέθεσε αίτημα αποχής, διότι είναι γιος του πρώην ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Πετρόπουλου.

Ο κ. Πετρόπουλος προβάλλει «λόγους ευπρέπειας» και «υπόνοια μεροληψίας» για να στηρίξει το αίτημα εξαίρεσής του, το οποίο θα κριθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά που θα συνεδριάσει υπό την προεδρία της Μαρίας Σκουλάξινου.

Πάντως, ήδη η εισαγγελέας Κατερίνα Μπαρτζάκλη εισηγείται την απόρριψη του αιτήματος Πετρόπουλου, με την αιτιολογία ότι ο πατέρας του είναι τρίτο πρόσωπο και ότι η δικογραφία δεν είναι ποδοσφαιρική.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ