Ελεύθερη η 18χρονη που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων

Της απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα

Must Read

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της σε τακτικό ανακριτή της Θεσσαλονίκης, η δεκαοκτάχρονη αλλοδαπή, η οποία είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα σε περιοχή του νομού Χαλκιδικής, κατηγορούμενη για εμπλοκή σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω Διαδικτύου, με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η δεκαοκτάχρονη κατηγορούμενη, βουλγαρικής καταγωγής, δήλωσε ότι υπήρξε θύμα συμπατριώτη της που την εκβίαζε και την απειλούσε, προκειμένου να φτιάξει για λογαριασμό του το συγκεκριμένο υλικό. Επιπλέον, φέρεται να χαρακτήρισε τον εαυτό της «πιόνι» του συμπατριώτη της, ο οποίος καταγγέλλεται ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης και ήταν άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος που εκτιμάται ότι ζει στη Βουλγαρία.

Την εκμεταλλεύτηκε

Όπως απολογήθηκε η μαθήτρια λυκείου, άρχισε να επικοινωνεί με τον συμπατριώτη της πριν από πέντε χρόνια μέσω skype και εκείνος, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της, σε συνδυασμό με την ψυχολογική βία, που, όπως καταγγέλλει, της ασκούσε, την υποχρέωνε να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Επιπλέον, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε μικρά ποσά, ως «χαρτζιλίκι» απ’ αυτόν. Τέλος, η ίδια φέρεται να εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία χρόνια έκανε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας μη μπορώντας να αντέξει τα όσα βίωνε, ενώ υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This