Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Ελεύθερη η 18χρονη που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων

Της απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της σε τακτικό ανακριτή της Θεσσαλονίκης, η δεκαοκτάχρονη αλλοδαπή, η οποία είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα σε περιοχή του νομού Χαλκιδικής, κατηγορούμενη για εμπλοκή σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω Διαδικτύου, με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η δεκαοκτάχρονη κατηγορούμενη, βουλγαρικής καταγωγής, δήλωσε ότι υπήρξε θύμα συμπατριώτη της που την εκβίαζε και την απειλούσε, προκειμένου να φτιάξει για λογαριασμό του το συγκεκριμένο υλικό. Επιπλέον, φέρεται να χαρακτήρισε τον εαυτό της «πιόνι» του συμπατριώτη της, ο οποίος καταγγέλλεται ως «εγκέφαλος» της υπόθεσης και ήταν άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος που εκτιμάται ότι ζει στη Βουλγαρία.

Την εκμεταλλεύτηκε

Όπως απολογήθηκε η μαθήτρια λυκείου, άρχισε να επικοινωνεί με τον συμπατριώτη της πριν από πέντε χρόνια μέσω skype και εκείνος, εκμεταλλευόμενος το νεαρό της ηλικίας της, σε συνδυασμό με την ψυχολογική βία, που, όπως καταγγέλλει, της ασκούσε, την υποχρέωνε να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Επιπλέον, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε μικρά ποσά, ως «χαρτζιλίκι» απ’ αυτόν. Τέλος, η ίδια φέρεται να εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία χρόνια έκανε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας μη μπορώντας να αντέξει τα όσα βίωνε, ενώ υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ