Κατέθεσε στην προανακριτική ο Πικραμμένος

Must Read

Eπι περίπου μιάμιση ώρα κατέθετε ως μάρτυρας για την προκαταρκτική εξέταση στην υπόθεση της Novartis, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος.

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κατά την παραμονή του στο δικαστικό μέγαρο δεν προέβη σε καμία δήλωση.

Ο κ. Πικραμμένος ήταν στην λίστα των δέκα πολιτικών προσώπων που θεωρούνταν εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, αλλά η δικογραφία τέθηκε στο αρχείο από την Εισαγγελία Διαφθοράς, καθώς δεν προέκυψε κανένα στοιχείο ή ένδειξη περί τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πικραμμένος είχε αναφέρει: «Από τη μελέτη της υποθέσεως και τη στοιχειώδη γνώση των αρχών του νομικού μας πολιτισμού είναι πρόδηλο ότι οι μυθιστορηματικές κατηγορίες που μου αποδίδονται δεν συνιστούν βάσιμες ενδείξεις αλλά ούτε και επαρκή στοιχεία για να αμφισβητείται η ηθική ακεραιότητα και να σπιλώνεται βάναυσα η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που προσέφερε πάνω από 40 χρόνια στη Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This