Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τηλέμαχου Λαβίδα και ας έδινε εγγύηση 26.000.000$

Στη φυλακή θα παραμείνει ο Τηλέμαχος Λαβίδας, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για την εμπλοκή του σε χρηματιστηριακή απάτη μεγατόνων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς απορρίφθηκε από το αμερικανικό δικαστήριο το αίτημά του για αποφυλάκιση με εγγύηση.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του, Τζόναθαν Στρίτερ, η αίτηση εγγύησης εξετάστηκε στις 14 Νοεμβρίου, αλλά τελικά δεν έγινε δεκτή, για λόγους που δεν είχαν σχέση με την ουσία της υπόθεσης. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Τηλέμαχος Λαβίδας, γιος του Θανάση Λαβίδα της Lavipharm, είχε καταθέσει μέσω των δικηγόρων του πρόταση για την αποφυλάκισή του με εγγύηση που αγγίζει τα 26.000.000 δολάρια!

Μάλιστα, στην αίτηση σημειώνονταν η δυνατότητα να του επιβληθεί κατ’ οίκον περιορισμός με «βραχιολάκι» εντοπισμού μέσω GPS, καθώς και να προσλάβει ιδιωτικούς φύλακες για να τον επιτηρούν.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση insider trading έχουν απαγγελθεί βαρύτατες κατηγορίες τόσο στον Τηλέμαχο Λαβίδα όσο και στον Γιώργο Νίκα, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αγνοείται. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Νίκας είναι αντιμέτωπος με 31 κατηγορίες, ενώ ο Τηλέμαχος Λαβίδας με εννέα. Οι δύο συγκατηγορούμενοι βρίσκονται στη δίνη ενός μεγάλου χρηματιστηριακού σκανδάλου, καθώς φέρεται ότι διακινούσαν πληροφορίες αναφορικά με μετοχές, αποκομίζοντας εκατομμύρια δολάρια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ