Στη φυλακή ο κτηνοτρόφος που αποπειράθηκε να βιάσει την ανιψιά του

Must Read

Στις φυλακές οδηγείται σήμερα ένας 46χρονος κτηνοτρόφος, πρώην δημοτικός σύμβουλος από χωριό της Καρδίτσας, ο οποίος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, διότι αποπειράθηκε να βιάσει την ανιψιά του.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν ο κτηνοτρόφος ζήτησε από κάποιον της οικογένειάς του να του πάει κάποια σκεύη στην κτηνοτροφική του μονάδα. Αυτή που το έκανε ήταν η τότε 17χρονη ανιψιά του.

Σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, εκείνος της έδειχνε το μέρος. Σε κάποια παύση της «ξενάγησής», της ζήτησε να καθίσει στα πόδια του, ενώ την άγγιζε και τη δάγκωνε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η νεαρή αντέδρασε και προσπάθησε να φύγει.

Ο θείος της, με το ένα χέρι την κρατούσε και με το άλλο προσπαθούσε να της βγάλει το παντελόνι. Τότε τον χτύπησε ακόμα και στα γεννητικά του όργανα για να ξεφύγει, ωστόσο παραδόξως πήγε στο αυτοκίνητό του και απαίτησε να την γυρίσει στο σπίτι! Όπερ και εγένετο!

Τι υποστήριξε ο 46χρονος στην απολογία του

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ στην απολογία του έδωσε στοιχεία, που φαινομενικά τουλάχιστον είναι άσχετα με την υπόθεση. Τόνισε πως είχε εξοργιστεί με την εμφάνιση της κοπέλας στο χωριό, καθώς είχε ξυρίσει το κεφάλι της, πράγμα που δεν άρμοζε και ειδικά σε μια τελετή, όπως η εκταφή του πατέρα του και παππού της. Μάλιστα για αυτόν τον λόγο ζήτησε αμέσως να φύγει από το σπίτι του.

Ο ισχυρισμός του δεν έπεισε, ενώ ελήφθη πολύ σοβαρά υπ’ όψιν το γεγονός πως η νεαρή λίγο καιρό αργότερα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει!

Στο πρώτο δικαστήριο (ΜΟΔ) ο κτηνοτρόφος είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια, όμως το δικαστήριο τότε έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και ως εκ τούτου απέφυγε τη φυλακή. Χθες, παρά το γεγονός ότι του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά οδηγήθηκε με ομόφωνη απόφαση στο Τμήμα Μεταγωγών των Δικαστηρίων της Λάρισας, όπου και πέρασε το βράδυ, πριν πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This