Στη φυλακή ο 39χρονος Βολιώτης, που συνελήφθη για κατοχή, παραγωγή και διακίνηση σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού

Must Read

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγείται ο 39χρονος Βολιώτης, που συνελήφθη την περασμένη Τρίτη κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου, σύμφωνα με το volosday.gr.

O 39χρονος απολογήθηκε χθες ενώπιον του ανακριτή κατηγορούμενος για περιπτώσεις κατοχής, παραγωγής και διακίνησης σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού, και μάλιστα κατά εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, με αποτέλεσμα να θησαυρίζει με τα αρρωστημένα γούστα του.

Έπειτα από έφοδο των αστυνομικών, ο 39χρονος φέρεται ότι κατείχε φωτογραφίες και βίντεο με ιδιαίτερα σκληρές σκηνές περισσότερων από 10 παιδιών, κυρίως κοριτσιών, από νηπιακή ηλικία έως και 13 χρονών, που ενδεχομένως κατέβαζε από ιστοσελίδες σεξουαλικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με επίσημη δήλωση στην οποία προέβη η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, ο 39χρονος προωθούσε τις σοκαριστικές αυτές εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άγνωστα πρόσωπα, πάντα με σκοπό το κέρδος.

Στον εντοπισμό και στη σύλληψη του δράστη συνέβαλε τόσο το Εθνικό Κέντρο για Παιδιά που έχουν εξαφανιστεί όσο και οι αρμόδιες αμερικανικές Αρχές μέσω του οργανισμού NCMEC, που ενημέρωσαν την Εισαγγελία Αθηνών, η οποία με τη σειρά της εξέδωσε βούλευμα για την άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Στη συνέχεια, και έπειτα από ψηφιακή ανάλυση μέσω της οποίας έγιναν αντιληπτά τα στοιχεία του 39χρονου, κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου πραγματοποίησε έρευνα όχι μόνο στο σπίτι του, αλλά και στην καφετέρια στην οποία παρείχε τις υπηρεσίες του στον Βόλο.

Άξια αναφοράς είναι η προσπάθεια του 39χρονου να καλύψει τα ηλεκτρονικά του ίχνη, χρησιμοποιώντας το δίκτυο του καταστήματος στο οποίο εργαζόταν. Δρούσε, επομένως, ανενόχλητος, εκδίδοντας διαδικτυακά έως και τρίχρονα κοριτσάκια.

Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για το πλούσιο και αρρωστημένο υλικό με φωτογραφίες και βίντεο πορνογραφικού υλικού ανήλικων παιδιών, το οποίο μάλιστα έκρυβε ψηφιακά σε δύο σκληρούς δίσκους, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This