Στο εδώλιο (επιτέλους!) γονείς που φέρονται να εξέδιδαν τα δίδυμα παιδιά τους σε φίλους τους

Must Read

Έξι χρονιά μετά, εκδικάζεται επιτέλους στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η υπόθεση δυο γονιών, που φέρονται να εξέδιδαν τα δίδυμα 9χρονα παιδιά τους σε ζευγάρι «άρρωστων» φίλων τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, που έφερε στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση, στην καταγγελία για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών προχώρησαν η εκπαιδευτικός που τα βοηθούσε στη μελέτη  και ο παππούς τους.

Οι δυο τους έβλεπαν ότι τα παιδιά είχαν αναπτύξει επιθετική και κάπως περίεργη συμπεριφορά, την οποία παρουσίαζαν ιδίως όταν επέστρεφαν από επίσκεψη σε σπίτι συγκεκριμένων οικογενειακών φίλων στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

«Παρατήρησα ότι κάθε φορά που πήγαιναν στο συγκεκριμένο σπίτι τα παιδιά γύριζαν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήταν επιθετικά. Κάποια στιγμή είδα ότι το κορίτσι ήταν κοκκινισμένο ψηλά στο εσωτερικό των μηρών της. Τη ρώτησα ποιος το έκανε αυτό και μου απάντησε ένας κύριος. Πιστεύω ότι τα παιδιά έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά και περισσότερο το κορίτσι», είπε η δασκάλα των παιδιών στο σπίτι στην κατάθεσή της.

Ύστερα από τις καταγγελίες, το τμήμα ανηλίκων ξεκίνησε έρευνα και ακολούθησαν οι συλλήψεις των γονέων. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι γονείς εξέδιδαν τα παιδιά τους έναντι αμοιβής. Ο 67χρονος –σήμερα- πατέρας, που έχει ήδη καταδικαστεί σε 14 χρόνια για ασέλγεια στα ανήλικα, αρνείται κάθε κατηγορία και αποδίδει τις καταγγελίες σε δόλο της δασκάλας και του παππού.

Ωστόσο, σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για αποπλάνηση παιδιών, που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, βιασμό κατά συρροή και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής. Τα παιδιά σήμερα είναι 15 ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This