Βρέθηκαν θαμμένα τα 4,2 εκατ. ευρώ στην Καβάλα – Σκηνοθετημένη απαγωγή και ληστεία

Must Read

Τρεις συλλήψεις πραγματοποίησε η Αστυνομία για την υπόθεση της ληστείας με σκηνοθετημένη απαγωγή.

Οι Αρχές εντόπισαν θαμμένα στον περίβολο συνεργείου, ιδιοκτησίας ενός εκ των κατηγορουμένων, τα 3.6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 600.000 ευρώ βρέθηκαν σε καταπακτή του συνεργείου και στο σπίτι του ενός.

Δείτε επίσης: Εξαρθρώθηκε σπείρα καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης – Ξερίζωσαν 957 δενδρύλλια

Το χρονικό της ληστείας και η αποκάλυψη

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο όταν καταγγέλθηκε πως δύο άτομα με μάσκες του Κώστα Καραμανλή και του Γιώργου Παπανδρέου σε ενέδρα που του έστησαν στο σπίτι πρώην διευθυντή εταιρείας security, υπό την απειλή όπλου και με την πρόφαση πως έχουν απαγάγει την κόρη του, τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στην εταιρεία του στον Αμυγδαλεώνα.

Εκεί, τον ανάγκασαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ’ όπου απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους 4.200.000 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν.

Ωστόσο, εξαρχής η υπόθεση παρουσίαζε κενά αφού ο 43χρονος διευθυντής της εταιρείας δεν είχε διευκρινίσει αν οι δράστες που του είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του ήταν δύο ή τρεις ενώ δεν εξέφρασε καμία αμφιβολία για την απαγωγή, την ώρα που η κόρη του ζει με τη μητέρα της μετά το διαζύγιο των γονιών της.

Μάλιστα, απορίας άξιο ήταν και το γεγονός ότι οι ληστές άρπαξαν 4.200.000 ευρώ όταν εκείνος τους άνοιξε το κεντρικό χρηματοκιβώτιο πιστεύοντας ότι κρατούν όμηρο την 5χρονη κόρη του, αλλά άφησαν πίσω τους… 100.000 ευρώ.

Τέλος, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαφυγή των δραστών, παρόλο που εγκαταλείφθηκε, δεν κάηκε από τους δράστες για να εξαφανίσουν τα στοιχεία ως είθισται.

Οι υποψίες ήταν πολλές και εν τέλει η υπόθεση διαλευκάνθηκε όταν οι δράστες λύγισαν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες έχουν ήδη ομολογήσει και τη Δευτέρα 23/12 θα οδηγηθούν στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This