Νέα διακοπή της δίκης για της υπόθεση πλαστογραφίας Ξυνή

Must Read

Σε νέα διακοπή της ακροαματικής διαδικασίας για την πολύκροτη υπόθεση πλαστογραφίας, με κατηγορούμενα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Ξυνή Σοφοκλή, Αικατερίνη και Αθηνά Ξυνή, προχώρησε η έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκειμένου να αποφανθεί επί των αιτημάτων της υπεράσπισης, που ζητεί την αποβολή του Δημοσίου από την πολιτική αγωγή.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή συνεδρίασή του το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο στις 31 Ιανουαρίου 2020, οπότε θα κρίνει εάν ο ΕΦΚΑ, που, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, έχει υποστεί ζημία ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, θα παραμείνει ως πολιτικώς ενάγων στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: «Καμπάνα» στη 19χρονη που κατήγγειλε ψευδώς ότι βιάστηκε από ομάδα Ισραηλινών

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν παραπεμφθεί σε δίκη με βάση το υπ’ αριθμόν 430/16 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για πλαστογραφία μετά χρήσεως από κοινού κατ’ εξακολούθηση κατά του δημοσίου οφέλους, η οποία προκάλεσε συνολική ζημία που υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ. Η έρευνα για την υπόθεση είχε ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2010 από την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This