Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Ούτε… ευρώ δεν θα πάρει ο μητροκτόνος της Ρόδου από την περιουσία της αδικοχαμένης μητέρας του

Δεκάρα δεν θα πάρει ο μητροκτόνος της Ρόδου Νίκος Μπατζακάκης, καθώς απορρίφθηκε η έφεση με την οποία διεκδικούσε μέρος της μεγάλης περιουσίας της 61χρονης Ευαγγελίας Ιεροβασίλη, που αποτελείται μεταξύ άλλων από δέκα ακίνητα και έναν λογαριασμό με περίπου 70.000 ευρώ!

Ο καταδικασμένος σε ισόβια άνδρας, ο οποίος κατακρεούργησε με μαχαίρι την ίδια του τη μητέρα το καλοκαίρι του 2012, είχε καταθέσει έφεση κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, με την οποία κηρύχθηκε ανάξιος να κληρονομήσει τη μητέρα του, αλλά και κατά του ετεροθαλούς αδελφού του Τσαμπίκου Κουφάδη.

Ωστόσο, με την απορριπτική απόφασή του, το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου τον απέκλεισε τελεσίδικα από την κληρονομιά της άτυχης γυναίκας.

Ο μητροκτόνος υποστήριζε στην έφεσή του, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», πως η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου απέρριψε εσφαλμένα ως κατ’ ουσίαν αβάσιμες τις ενστάσεις του περί έλλειψης ή σημαντικής μείωσης της ικανότητάς του προς καταλογισμό.

Πάσχει από έντονη κατάθλιψη

Όπως ανέφερε, ο ισχυρισμός του αποδεικνύεται πλήρως στην έκθεση της διορισμένης ψυχιάτρου, η οποία αποφάνθηκε πως είναι πολυτοξικομανής και παρουσιάζει ψυχική διαταραχή με άγχος.

Ο ίδιος, εξάλλου, επικαλέστηκε πλήθος ψυχιατρικών γνωματεύσεων και βεβαιώσεις, σύμφωνα με τις οποίες πάσχει από έντονη κατάθλιψη, αυτοκτονικό ιδεασμό και διαταραχή προσωπικότητας εξαιτίας της τοξικομανίας του.

Διαβάστε επίσης: Καταγγελίες-σοκ αστυνομικών: «Μας πέταγαν περιττώματα, τσιμεντόλιθους, πυροσβεστήρες και εύφλεκτο υγρό!»

Το Εφετείο Δωδεκανήσου έκρινε πως από τα ιατρικά έγγραφα αποδεικνύεται ότι είναι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών, όμως δεν αναφέρεται ότι πάσχει από οποιοδήποτε νόσημα που να του στερεί ή να του μειώνει την ικανότητα χρήσης του λογικού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ