Τρία χρόνια στο νταή που έριξε την πρώην σύζυγό του σε χαντάκι

Must Read

«Καμπάνα» φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή έριξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 42χρονο κάτοικο Καλάθου, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την 44χρονη πρώην σύντροφό του και επιχείρησε να τη ρίξει σε ένα βαθύ χαντάκι, στις 18 Νοεμβρίου 2015!

Το περιστατικό συνέβη όταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 42χρονος άρχισε να διαπληκτίζεται με τη 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητό του, που κινούνταν στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου. Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα «άναψαν» και κάποια στιγμή ο ευέξαπτος άνδρας χαστούκισε την άτυχη γυναίκα. Μάλιστα, δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά ακινητοποίησε το όχημά του στην άκρη του δρόμου στο ύψος της γέφυρας του Γαδουρά, άρπαξε από τα μαλλιά τη 44χρονη, την έσυρε διά της βίας έξω και την έριξε στο οδόστρωμα πιέζοντας το κεφάλι της στην άσφαλτο! Ουρλιάζοντας και σφαδάζοντας από τους πόνους, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του βασανιστή της, ο οποίος την κυνήγησε και, όταν την πρόλαβε, την έριξε ξανά στο έδαφος και την κλότσησε στα πλευρά!

Το αποτέλεσμα ήταν η 44χρονη να φέρει δύο τούμπες και να κατρακυλήσει σε ένα χαντάκι μεγάλου βάθους! Ομως, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», γλίτωσε τα χειρότερα καθώς πρόλαβε την τελευταία στιγμή να πιαστεί από τα κλαδιά ενός δέντρου! Ωστόσο, ο 42χρονος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και τής κλότσησε τα χέρια για να αφήσει τα κλαδιά και να πέσει στο χαντάκι από μεγάλο ύψος! Από τη λυσσαλέα επίθεση του κατηγορουμένου η άτυχη γυναίκα υπέστη εκχυμώσεις, εκδορές και κακώσεις, που θα μπορούσε να της είχαν προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη.

Στην απολογία του ο 42χρονος αρνήθηκε όσα τού αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι θόλωσε και έσπρωξε απλώς την πρώην σύντροφό του, επειδή τού ζήτησε να χωρίσουν. Αντίθετα, η 44χρονη υποστήριξε από την πλευρά της ότι ο δράστης τη χτύπησε βάναυσα και επιχείρησε να τη σπρώξει στο κενό επειδή δεν τού έδινε χρήματα. Το δικαστήριο έκρινε τελικά ένοχο τον κατηγορούμενο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Κωστή Πολύζου: Παγερά αδιάφοροι μητέρα και πατριός για την εξαφάνιση του άτυχου φοιτητή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This