Ξανά στο εδώλιο 43χρονος για παιδική πορνογραφία

Must Read

Στο σκαμνί για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό θα καθίσει ένας 43χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος κατηγορείται για προμήθεια, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας στη Ρόδο. Η δίκη ορίστηκε για τις 3 Φεβρουαρίου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, μετά την έφεση που άσκησε ο κατηγορούμενος κατά της απόφασης που εξέδωσε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου τον Οκτώβριο του 2015.

Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε επιβάλει στον 43χρονο ποινή κάθειρξης έξι ετών με αναστολή και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του δύο φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Κατά την ακροαματική διαδικασία στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή του με το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, το οποίο όμως απέρριψε κατά πλειοψηφία το πρωτόδικο δικαστήριο, σύμφωνα με τη «Ροδιακή».

Τον εντόπισαν σε σάιτ παιδικής πορνογραφίας

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι αρχικά εντόπισαν το «ίχνος» του 43χρονου σε σάιτ παιδικής πορνογραφίας.

Ύστερα από έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, τα οποία τους οδήγησαν στον 43χρονο, οπότε κλιμάκιο αξιωματικών της Δίωξης πήγε στη Ρόδο στις 27 Αυγούστου του 2012 και έκανε έρευνα παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του.

Δείτε επίσης: Αποφυλακίστηκε ο Γιάννης Σμπώκος

Όπως προέκυψε, ο 43χρονος διακίνησε, αποθήκευσε και διαμοίρασε μέσω ειδικού προγράμματος 469 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας σε 80 διαφορετικές διευθύνσεις IP, από τις 25 Αυγούστου 2011 έως τις 13 Αυγούστου 2012. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15,6 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This