Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Ξεφτιλίζουν τους νεκρούς της Μάνδρας! Διέκοψαν τη δίκη για τις 18/2 λόγω… μετακόμισης

Διακόπηκε για τις 18 Φεβρουαρίου (2020) η πολύκροτη δίκη για τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα Αττικής, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 25 άνθρωποι. Η διακοπή προέκυψε λόγω ακαταλληλότητας της δικαστικής αίθουσας, όπου συνεδριάζει το Β Τριμελές Πλημμελειοδικείου Αθήνας, σε κτίριο του δικαστικού συγκροτήματος της Ευελπίδων.

Ως εκ τούτου, η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε τη μεταφορά διεξαγωγής της δίκης στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθήνας στις 18/2, γεγονός που δυσαρέστησε τους μάρτυρες του ακροατηρίου, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την συνεχή παρουσία τους στο δικαστήριο, αφού θα αναγκαστούν να απουσιάσουν και πάλι από την εργασία τους. «Ντροπή, ξεφτίλα, μας δουλεύουν! Ιστορίες για αγρίους» ήταν μόνο μερικές από τις φράσεις των διαμαρτυρόμενων, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και συγγενείς των θυμάτων.

Κατά τη σημερινή δεύτερη μέρα της συνεδρίασης του δικαστηρίου, από τους 21 συνολικά κατηγορούμενους οι 15 έδωσαν το παρών στο δικαστήριο, ενώ οι υπόλοιποι εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ