Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020

Οι υποψήφιοι για την προεδρία και την αντιπροεδρία του ΣτΕ – Όλα τα ονόματα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Tα ονόματα των υποψηφίων για την κάλυψη της θέσης προέδρου και ενός αντιπρόεδρου στο ΣτΕ κατέθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης  Κωνσταντίνος Τσιάρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Ειδικότερα, για τη θέση του προέδρου του ΣτΕ, υποψήφιοι είναι οι αντιπρόεδροι Αθανάσιος Ράντος, Μαίρη Σάρπ, Μαρία Καραμανώφ, Ιωάννης Γράβαρης, Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Σκαλτσούνης.

Παράλληλα, για τη θέση του αντιπροέδρου υποψήφιοι είναι οι σύμβουλοι Επικρατείας: Μαρίνα-Ελένη Κωνσταντινίδου, Μαργαρίτα Γκορτζολίδου, Ευθύμιος Αντωνόπουλος, Γεώργιος Τσιμέκας, Σπυρίδων-Κωνσταντίνος Μαρκάτης και Παναγιώτα Καρλή.

Οι υποψήφιοι θα περάσουν από ακρόαση στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής και στη συνεχεία ο υπουργός Δικαιοσύνης θα προτείνει στο υπουργικό συμβούλιο τα πρόσωπα που θα καλύψουν τις δύο κενές θέσεις.

Δείτε επίσης: Προανακριτική: Ο Πλεύρης «έκαψε» και πάλι τον Παπασταύρου

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ