Φρίκη στο Ηράκλειο: 35χρονος που εξέδιδε 25χρονη ισχυρίζεται ότι του την «πούλησε» ο πατέρας της!

Must Read

Ξεκίνησε στο Ηράκλειο η δίκη για την υπόθεση της 25χρονης (απουσία της ιδίας) που την κρατούσαν κλεισμένη σε σπίτι αναγκάζοντάς την να εκδίδεται.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, στην απολογία του, ο βασικός κατηγορούμενος, ένας 35χρονος Βούλγαρος, διέψευσε ότι υποσχέθηκε γάμο στην 25χρονη και ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα ήρθε με τη θέλησή της στην Κρήτη, γνωρίζοντας ποια θα είναι η «δουλειά» της: το πρωί θα επαιτεί και το βράδυ θα εκδίδεται.

Μάλιστα ανέφερε ότι ο ίδιος ο πατέρας της ήταν εκείνος που του είπε: «Αν της θες, πάρτη με 2000 ευρώ».

Το ιστορικό της υπόθεσης

Ο 35χρονος κατηγορούμενος, μαζί με την αδερφή του, την μητέρα του και ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο φαίνεται ότι κλείδωναν, ξυλοκοπούσαν και εξανάγκαζαν την κοπέλα να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες που τής κανόνιζαν, παίρνοντας τα χρήματα οι ίδιοι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Δείτε επίσης: Προφυλακιστέος ο «τοξοβόλος του συντάγματος» και οι δυο συγκατηγορούμενές του

Η κοπέλα και ο 35χρονος είχαν γνωριστεί μέσω Facebook κι εκείνη, που βρισκόταν σε κακή οικονομική κατάσταση, πίστεψε όσα της έλεγε ο κατηγορούμενος, ο οποίος της έταξε ακόμα και γάμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This