Χήρα της Ερμιόνης: Ο θάνατος του Θανάση οφείλεται σε αυτοκτονία!

Must Read

Παρατείνεται η αγωνία στο θρίλερ με τη δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του τον Δεκέμβριο του 2014, όταν δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στον θώρακα και στο κεφάλι μέσα στην αυλή φιλικού του προσώπου στην Κοιλάδα Ερμιονίδας!

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση αναμένεται να καταθέσει ο τεχνικός σύμβουλος που συνέταξε τη βαλλιστική έκθεση κατ’ εντολή της υπεράσπισης της κατηγορούμενης χήρας Δήμητρας Βούλγαρη, η οποία είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του συζύγου της.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Αυτοκτόνησε εξαιτίας κατάθλιψης

Η κατάθεση του συγκεκριμένου μάρτυρα, με την οποία κλείνει ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων, ήταν προγραμματισμένη για χθες. Όμως εξαιτίας κωλύματος μιας εκ των ενόρκων ο τεχνικός σύμβουλος θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα την ερχόμενη Τρίτη, οπότε αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά η δίκη.

Δείτε επίσης: Κατηγορούμενος για δολοφονία Τοπαλούδη: «Ήταν μεγάλη βλακεία, ο Θεός θα μας τιμωρήσει»

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Η πλευρά της 40χρονης χήρας υποστηρίζει ότι ο άτυχος καπετάνιος έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, μετά και την κατάθεση του ιατροδικαστή, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αλλά ούτε και της δολοφονίας του 42χρονου! Μάλιστα, σε προηγούμενη συνεδρίαση οι δικηγόροι της κατηγορουμένης είχαν κάνει αναπαράσταση με ψεύτικο όπλο προκειμένου να αποδείξουν ότι ο καπετάνιος αυτοκτόνησε εξαιτίας κατάθλιψης, όπως ισχυρίζονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This