«Ελεύθερος» ο 72χρονος κομμωτής που ασελγούσε σε ανήλικες από το 2008

Must Read

Σε ποινή κάθειρξης 12 ετών με αναστολή, μέχρι την έκδοση της απόφασης του εφετείου όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω τον ηλικιωμένο κομμωτή που κρίθηκε ένοχος αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Στον 72χρονο, σήμερα, κατηγορούμενο τού αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και τέθηκε ο όρος να μην επισκέπτεται ούτε να μένει στ’ Αφάντου Ρόδου, το χωριό όπου έγιναν οι καταγγελίες σε βάρος του ότι ασελγούσε στις εγγονούλες του!

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για σκευωρία με σκοπό να του καταστρέψουν την οικογένεια, καθώς εκείνοι που τον κατήγγειλαν είχαν προηγούμενα μαζί του.

Η πρώτη καταγγελία για ασέλγεια έγινε στις 24 Ιανουαρίου 2014 από την 32χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών, ηλικίας 11 και 7 ετών, και μία 18χρονη, τότε, κοπέλα για εξακολουθητική ασέλγεια. Το ίδιο διάστημα έγινε ακόμα μία καταγγελία από τον πατέρα μιας 8χρονης, που πλέον ζει στην Αγγλία, ο οποίος ανέφερε ότι το παιδί του έχει πέσει θύμα του 65χρονου το 2012.

Την κακοποιούσε από τεσσάρων χρονών

Η 32χρονη που προκάλεσε την έρευνα για την υπόθεση ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς του αστυνομικού σταθμού της περιοχής ότι τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της (αδελφή της συζύγου του κουρέα από δεύτερο γάμο) είχαν ενδείξεις ότι θώπευε τα δύο κοριτσάκια και για τον λόγο αυτό τούς είχαν απαγορεύσει να συναναστρέφονται μαζί του.

Δείτε επίσης: Τι υποστηρίζει η Βασιλική Θάνου στο ΣτΕ για την απομάκρυνσή της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Οι ανήλικες είχαν πει στη γιαγιά και στη μαμά τους ότι ενώ έκαναν μπάνιο ο ηλικιωμένος τις είχε χαϊδέψει. Αν και κρατούσε αποστάσεις από τον άντρα, εκείνος, σύμφωνα πάντα με την 32χρονη, έβρισκε ευκαιρία να ασελγεί στα παιδιά της (στο ένα από το 2008 έως το 2014 και στο άλλο από το 2010 έως το 2014).

Από την πλευρά της, η 18χρονη τότε κοπέλα, η οποία είναι εγγονή της συζύγου του (από τον πρώτο της γάμο), ισχυρίστηκε σε κατάθεσή της στους αστυνομικούς ότι ο κατηγορούμενος ασελγούσε πάνω της από την ηλικία των 4-5 ετών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This