Καταδίκη-χάδι για τον εργοδότη που ανάγκαζε εργαζομένους να του επιστρέφουν τα «δώρα»

Must Read

Την «έφαγε» (όχι όσο θα του άξιζε) την καμπάνα από το δικαστήριο ο εργοδότης από τη Μεσσηνία που ανάγκαζε εργαζομένους να του επιστρέφουν τα δώρα που κατέθετε στους λογαριασμούς τους για να μην έχει προβλήματα με τον νόμο. Η απάνθρωπη πρακτική του αποκαλύφθηκε όταν για μια από τις εργαζόμενες έφτασε ο κόμπος στο χτένι και τον κατήγγειλε.

Δείτε επίσης: «Ελεύθερος» ο φανοποιός που σκότωσε διαρρήκτη μέσα στο μαγαζί του στην Πάτρα

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης, όπου αποδείχθηκε ότι ο εξυπνάκιας εργοδότης ανάγκαζε την υπάλληλο να του επιστρέφει σε μετρητά τα χρήματα που κατέθετε στον λογαριασμό της ως δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, ακόμα και το επίδομα αδείας! Σε πρώτο βαθμό ο εργοδότης κρίθηκε ένοχος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών.

Τα ζητούσε πίσω

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η εργαζόμενη απασχολούνταν στη συγκεκριμένη επιχείρηση για πάνω από μία πενταετία και, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, τα τελευταία χρόνια τής κατέβαλε στον τραπεζικό λογαριασμό μισθοδοσίας τα δώρα και τα επιδόματα, όμως μετά τα ζητούσε πίσω και αυτή του τα επέστρεφε σε μετρητά έως και το 2017, όπου αγανάκτησε και κατέθεσε μήνυση εις βάρος του.

Μάλιστα, από τις κινήσεις του λογαριασμού της υπαλλήλου φαινόταν ότι έκανε αναλήψεις μετά την καταβολή του δώρου του ίδιου ποσού για να το επιστρέψει στον εργοδότη, τα καμώματα του οποίου θα ζήλευε και ο… Σκρουτζ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This