Ελεύθερη υπό περιοριστικούς όρους αφέθηκε η παίκτρια του «Big Brother» – Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Must Read

Η 44χρονη πρώην παίκτρια του πρώτου «Big Brother», συνελήφθη στο Βόλο για κατοχή όπλων και ναρκωτικών, μαζί με τον 49χρονο σύντροφό της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους το απόγευμα της Τετάρτης 19/02. 

Στην 44χρονη επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου και καταβολή εγγύησης 3.000 ευρώ, τη στιγμή που ο σύντροφός της προφυλακίστηκε μέχρι να γίνει η δίκη του, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας.

Η ίδια, πάντως, αρνείται όλες τις κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και όπλων, επιμένοντας στον αρχικό ισχυρισμό της πως ανήκουν σε τρίτο άτομο. Μάλιστα, τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφός της, δήλωσαν πως τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, τα όπλα και οι σφαίρες που κατάσχεσε η Αστυνομία, δεν βρέθηκαν στο σπίτι όπου μένουν, αλλά σε αποθήκη που υπάρχει στο αγρόκτημα όπου βρίσκεται το σπίτι τους.

Διαβάστε επίσης: Συνέχεια στο «θρίλερ» του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη – Την Δευτέρα καταθέτει ο πρώην σύντροφός της

Το μόνο που παραδέχτηκαν οι κατηγορούμενοι, είναι πως τα χρήματα που κατασχέθηκαν (12.000€ και 1.000$) είναι δικά τους, είναι δηλωμένα στην Εφορία και προέρχονται από έσοδα του 49χρονου άνδρα. Επίσης τόνισαν πως τους ανήκει και η κάμερα που είχαν στην είσοδο του σπιτιού τους, στα Πλατανίδια Βόλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This