Ο Συνήγορος του Πολίτη βοήθησε Ελληνίδα φοιτήτρια στη Γερμανία να μην καταλήξει άστεγη

Must Read

Βοήθεια σε μια Ελληνίδα φοιτήτρια Πανεπιστημίου στην Γερμανία που αντιμετώπισε πρόβλημα στέγασης αφού της έδωσαν προθεσμία λίγων ημερών να παραδώσει το δωμάτιο της φοιτητικής εστίας στην οποία διέμενε και να μετακομίσει, πρόσφερε ο Συνήγορος του Πολίτη στον οποίο η κοπέλα προσέφυγε.

Συγκεκριμένα, ο Συνήγορος του Πολίτη, κ. Ανδρέας Ποττάκης, με προσωπική του επιστολή απευθύνθηκε στον ομόλογό του, πρόεδρο της Επιτροπής Αιτημάτων (Petitionsausschuss-Petitions Committee) του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Γερμανίας (Deutscher Bundestag) κ. Marian Wendt, ζητώντας τη παρέμβαση της Επιτροπής προς τις υπηρεσίες του πανεπιστημίου.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: Aστυνομικοί σταμάτησαν μετανάστες που πήγαν να βγουν από τη Ριτσώνα

Με συνεργασία του προσωπικού του Συνηγόρου του Πολίτη με αυτό του ομόλογου θεσμού της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και την καθοριστική διαμεσολάβηση του δεύτερου, το ζήτημα επιλύθηκε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και η φοιτήτρια δεν χρειάστηκε να μετακομίσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This