Στο… σκαμνί θα καθίσει Πακιστανός που κατηγορείται για αποπλάνηση 10χρονης σε ασανσέρ

Must Read

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου αναμένεται να καθίσει σε έναν μήνα ένας Πακιστανός ξενοδοχοϋπάλληλος, που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να αποπλανήσει μια τουρίστρια μόλις 10 χρονών στην Κω, το καλοκαίρι του 2018!

Η ανήλικη βρισκόταν από τις 2 Ιουλίου εκείνου του έτους στην Ελλάδα για διακοπές με την οικογένειά της, η οποία κατέλυσε στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν για τρίτη συνεχόμενη τουριστική περίοδο ο κατηγορούμενος, που συγκέντρωνε τα άπλυτα σεντόνια που μάζευαν οι καμαριέρες από τα δωμάτια, χωρίς να έχει πρόσβαση σε αυτά.

Το μεσημέρι της 18ης Ιουλίου 2018 η 10χρονη -τότε- τουρίστρια, αφού έφαγε με τους γονείς της στο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, θέλησε να πάει μόνη της στο δωμάτιο για να αλλάξει ρούχα, καθώς θα πήγαινε για μπάνιο στην πισίνα. Έτσι, πήρε τα κλειδιά και ανέβηκε με το ασανσέρ από τον πρώτο όροφο όπου βρισκόταν το εστιατόριο, στον τρίτο όπου βρισκόταν το δωμάτιο της οικογένειας.

Δείτε επίσης: Χειροπέδες σε ζευγάρι αλλοδαπών για διακίνηση ναρκωτικών

Όταν έβαλε το μαγιό της, βγήκε από το δωμάτιο και μπήκε ξανά στο ασανσέρ πατώντας το κουμπί για το ισόγειο, όπου θα συναντούσε τον πατέρα και τη μητέρα της που την περίμεναν στην πισίνα για να κάνουν μπάνιο και ηλιοθεραπεία. Άλλωστε, ήταν η τρίτη χρονιά που παραθέριζαν στο ίδιο ξενοδοχείο της Κω.

Την χάιδεψε στο μάγουλο

Όμως, πριν κλείσουν οι πόρτες του ανελκυστήρα, μπήκε στον θάλαμο ο κατηγορούμενος, αφήνοντας έξω το μεταλλικό καλάθι με τα άπλυτα που μετέφερε εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», απευθύνθηκε στο κορίτσι λέγοντάς του στα αγγλικά ότι ήταν όμορφο. Μάλιστα, το ρώτησε από ποια χώρα είναι και έπειτα το άγγιξε στο μάγουλο χαϊδεύοντάς το. Όπως είπε αργότερα η μικρή στους γονείς της, με το άλλο χέρι του την… τσίμπησε στο άλλο μάγουλο και μετά με αστραπιαίες κινήσεις την τράβηξε προς το πρόσωπό του για να τη φιλήσει!

Η εκδίκαση της υπόθεσης με τον Πακιστανό ξενοδοχοϋπάλληλο κατηγορούμενο για απόπειρα αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη έχει προσδιοριστεί από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου για τις 11 Μαΐου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This