«Καμπάνα» σε… σατράπη που έδειρε την πρώην του με τη βοήθεια της… εγκύου νυν του

Must Read

«Καμπάνα» και από τον Άρειο Πάγο έφερε το… ξυλοφόρτωμα της πρώην συζύγου σε έναν διαζευγμένο νταή, ο οποίος, μαζί με τη νέα του σύντροφο, έκανε… τόπι στο ξύλο την πρώην και μάλιστα στη μέση του δρόμου!

Η δικογραφία της απίστευτης υπόθεσης έφτασε μέχρι το Ανώτατο Δικαστήριο, στο οποίο προσέφυγαν ο καταδικασθείς σύζυγος και το νέο του αίσθημα ζητώντας να αναιρεθεί η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου που τους καταδίκασε σε φυλάκιση επτά μηνών με τριετή αναστολή για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού.

Τον Ιανουάριο του 2015 οι δύο εραστές συνάντησαν τυχαία την άτυχη πρώην σύζυγο στον δρόμο και άρχισαν να τη χτυπούν με μανία! Μάλιστα, την περίοδο που συνέβη το θερμό επεισόδιο η νέα σύντροφος του άνδρα διένυε τον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να συμμετάσχει στον καβγά χτυπώντας και η ίδια με κλοτσιές και γροθιές την αντίζηλό της!

Την έπιασε από τον σβέρκο

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο πρώην σύζυγος άρπαξε το θύμα από το σβέρκο και την καρωτίδα, γέρνοντας το σώμα της προς τα εμπρός, και τότε η νέα σύντροφος την έπιασε από τα μαλλιά, ενώ και οι δυο μαζί της χτύπησαν το κεφάλι στην τζαμαρία ενός καταστήματος! Το αποτέλεσμα ήταν η πρώην σύζυγος να υποστεί εκδορές στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στην κοιλιακή χώρα, στο δεξί χέρι, στο δεξί γόνατο και στις δύο κνήμες, όπως επιβεβαιώνουν οι ιατρικές βεβαιώσεις που προσκομίστηκαν στο δικαστήριο.

Οι δικαστές του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου έκριναν ότι οι δύο κατηγορούμενοι «ενήργησαν με πρόθεση για να προξενήσουν σωματική κάκωση και βλάβη της υγείας της τέως συζύγου, με τέτοιο τρόπο που μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο για την ζωή της, αλλά και βαριά σωματική βλάβη», ενώ το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου επικύρωσε την απόφασή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This