Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Στο εδώλιο 15 αστυνομικοί για την υπόθεση του ιλάρχου serial killer στην Κύπρο

Οι φρικτές μνήμες από την εγκληματική δράση του 35χρονου serial killer λοχαγού Νίκου Μεταξά που «θέρισε» επτά ζωές, ανάμεσά τους και δύο ανήλικων κοριτσιών, θα αναβιώσουν στο δικαστήριο της Κύπρου στο οποίο παραπέμπονται 15 αστυνομικοί κατηγορούμενοι για αμελή διερεύνηση των συγκεκριμένων υποθέσεων!

Την εισήγηση για τις ποινικές διώξεις σε βάρος των αστυνομικών, μεταξύ των οποίων είναι αστυφύλακες, λοχίες και αξιωματικοί, ενέκρινε ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης και πλέον μένει να καταχωρηθούν τα κατηγορητήρια, για να οριστεί η ημερομηνία της δίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί που θα καθίσουν στο εδώλιο δέχθηκαν και ερεύνησαν τις καταγγελίες που αφορούσαν την απαγωγή και τη δολοφονία των άτυχων θυμάτων του σατανικού ιλάρχου της Εθνικής Φρουράς.

Στην Κύπρο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις για τον τρόπο με τον οποίο η Αστυνομία είχε ερευνήσει τις καταγγελίες για εξαφανίσεις γυναικών. Στα λάθη που καταλογίζονται στις αρχές ήταν ότι κάποιες από τις υποθέσεις δεν ελέγχθηκαν ποτέ, καθώς επίσης ότι ορισμένα από τα θύματα του σατανικού «Ορέστη» δεν είχαν μπει καν στη λίστα με τα εξαφανισμένα πρόσωπα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ