Κοινωνική αλλά και πολιτική αναταραχή έχουν προκαλέσει εκδηλώσεις στήριξης της Παλαιστίνης που όμως στρέφονται ποικιλοτρόπως κατά Iσραηλινών τουριστών– φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να απαγορεύουν την αποβίβαση επιβατών από κρουαζιερόπλοια λόγω της καταγωγής τους.
Εσείς συμφωνείτε με τις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις;
η συμπεριφορά τους αποδεικνύει ότι δεν είναι απλοί τουρίστες.
Οι τουρίστες δεν πηγαίνουν διακοπές με τεράστιες σημαίες της χώρας τους, ούτε φωνάζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν ρατσιστικά γενοκτονικα συνθήματα. Οι Ισραηλινοί στρατιώτες (υποχρεωτική στράτευση για άνδρες και γυναίκες με πολύ μικρές εξαιρέσεις όπως π.χ τους υπερορθοδοξους) είναι παιδοκτονοι βιαστές και αποτελούν κίνδυνο για όλους μας.
Δεν είναι ρατσισμός. Είναι ένας τρόπος αντίδρασης για να σταματήσει η γενοκτονία. Η κυβέρνηση μας συνεχίζει να στηρίζει την πολιτική αυτή..θα έχουμε και μεις αίμα στα χέρια μας μόνο για το κέρδος;
Τελείως αστοχη η διατυπωση της δημοσκοπησης. Ουτε τους απαγορεύουν την είσοδο, ουτε η διαμαρτυρία ειναι για την καταγωγή τους. Κατι τέτοιο θα ηταν ακρως ναζιστικό. Αντιθετα, απαγορευτηκε η κυκλοφορία για χάρη των τουριστών. Η διαμαρτυρια ειναι για τη γενοκτονία που διαπραττουν αυτη τη στιγμη οι Ισραηλινοι, στο ονομα της “αμυνας”.
διαφωνώ, είναι δικό τους θέμα, οι ίδιοι το ξενικησαν και το συντηρούν με την ανοχή που δειχνουν στην εγκληματική- τρομοκρατική οργάνωση της χαμας,και κυρίως είναι φανατικοί υποστηρικτες των Τούρκων.
Συμφωνώ
Και δεν είναι ισραηλινοι τουριστες, είναι στρατιώτες του IDF, που “ξεκουραζονται” από τη γενοκτονία στη Γαζα
Αν ήταν το 1974, με τις σφαγές της Τουρκίας στην Κύπρο και ερχόντουσαν τουρκικά κρουαζιερόπλοια στην Ελλάδα πώς θα τους υποδεχομασταν άραγε;
Υποδοχή χαρούμενη και γελαστή; δεν νομιζω
Διαφωνώ, καμιά σχέση η ιμπεριαλιστική και λαοκτόνος παιδοκτόνος, ηγεσία του Ισραήλ με τους πολίτες του κράτους αυτού. Ωστόσο η χαμάς είναι τρομοκρατική δολοφονική συγκροτημένη οργάνωση,που δημιουργεί πρόβλημα με τις τρομοκρατικές επιθέσεις της στην κήρυξη ανεξαρτήτου κράτους της Παλαιστίνης. Αυτά που κάνει η χαμάς είναι βούτυρο στο ψωμί του Νετανιάχου και στο τέλος την πληρώνουν αθώα παιδάκια και άμαχοι. ΟΧΙ λοιπόν στη παρεμπόδιση Ισραηλινών πολιτών στην Χώρα μας καμιά η ευθύνη τους για ότι γίνεται στη Γάζα.
Δηλαδη η Χαμάς που οριακά πλέον δεν υπάρχει είναι οργανωμένη κλπ σ έναν ανταρτοπόλεμο ξέρω γω, αλλά το κράτος του Ισραήλ δεν έχει οργανωμένο στρατό, παρολο που είναι υποχρεωτικός για άντρες και γυναίκες και ξεκινάει η στρατιωτική προπαγάνδα απ’ το νηπιαγωγείο. ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ.
Είναι στρατιώτες του IDF που τους κάνουν δώρο κρουαζιέρα για να «ξεκουραστούν» από τις δολοφονίες…
Συμφωνώ.
Είμαι υπέρ κάθε κινητοποιήσης κατά του γενοκτόνου Ισραήλ.
Είμαι υπέρ κάθε κινητοποιήσης κατά του γενοκτόνου Ισραήλ.
Δεν είναι Ισραηλίτες.
Είναι ΌΛΟΙ τους ΣΙΩΝΙΣΤΈΣ ΦΑΣΊΣΤΕΣ – ΝΕΟΝΑΖΊ.
ΑΥΤΟΊ, πού έπρεπε να είναι ίσως όι μοναδικοί Αλληλέγγυοι στους λαούς πού Υποφέρουν, γιατ Εκατομμύρια πρόγονοι τούς ΔΟΛΟΦΟΝΙΘΗΚΑΝ από τούς ΝΑΖΊ καί τούς Συνεργάτες Γερμανοτσολιάδες σέ όλη τη ΕΥΡΏΠΗ,
κάνουν ΑΚΡΙΒΏΣ τά ΊΔΙΑ σέ αδύναμους ΛΑΟΎΣ.
Δεν θέλουμε άλλους Φασιστοναζι στην ΧΏΡΑ μας.
Φτάνουν όι Εγχώριοι.
Διαφωνώ με το ξεπούλημα της περιουσίας των ΕΔ… δεν βλέπω όμως να ασχολείται η δημοσιογραφία…
επίσης συμφωνώ με τις κινητοποιήσεις κατά των Τούρκων τουριστών, θέλετε και επιχειρήματα? … κείται μακράν η μνήμη μας και τα θυμάτα μας….
Διαφωνώ με τις κινητοποιήσεις όπου κι αν γίνονται με οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας αλλά κσι οι Ισραηλινοι τουρίστες να καταλάβουν ότι είναι σε ξένη χώρα, να μην προκαλούν και τις σημαίες της χώρας τους να τις αφήσουν στην χώρα τους. Το έρχονται διακοπές κσι να ανεμίζουν σημαίες τους λες και έχουν κερδίσει το μουντιάλ ενώ σφάζουν ανθρώπους ειναι εξοργισμένο.
δεν είναι απλοί τουρίστες! είναι και πολλα μέλη του IDF ανάμεσα σε αυτους.. λέμε για τη συρο, αλλά κανένας δεν σχολίασε ότι και οι σιωνιστές φώναζαν συνθήματα κατά της παλαιστινης και του Ισραήλ!
*και υπέρ του Ισραήλ