Δευτέρα 14/6/2021

Κύριε Τσίπρα σοβαρολογείτε; Θα περιμένουμε πότε θα «αισθανθείτε την ανάγκη» να πείτε την αλήθεια;

«Ίσως κάποια στιγμή και ο βασικός πρωταγωνιστής αυτής της πολύ
σημαντικής περιόδου για την σύγχρονη ιστορία του τόπου, δηλαδή εγώ,
να αισθανθώ την ανάγκη να τοποθετηθώ με ονόματα και διευθύνσεις
πάνω στα πραγματικά γεγονότα, αλλά αυτό που προέχει για εμένα
τούτη την ώρα είναι να βγάλουμε πρωτίστως τα πολιτικά συμπεράσματα
και όχι η ιστορική καταγραφή, που θα γίνει κάποια στιγμή».

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα
στον τηλεοπτικό σταθμό Ionian Channel στις 15/10/2019

Οι Έλληνες βίωσαν τον εφιάλτη το πρώτο 6μηνο του 2015 και από τότε μπορεί έχουν περάσει 4 χρόνια όμως, η χώρα ολόκληρη «μετράει τις πληγές της» κάτι, που –ακόμα και με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις- θα κάνει για τα πολλά επόμενα χρόνια.

Τα τελευταία 24ωρα ένας-ένας οι πρωταγωνιστές εκείνου του εφιαλτικού 6μηνου, ομολογούν ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, δεν ήταν έτοιμη να κυβερνήσει, ότι επιλέχθηκαν λάθος άτομα να διαχειριστούν την τύχη μας και τα οικονομικά μας, κάτι που σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπαιδεύτηκε ως άλλος μαθητευόμενος μάγος «στου κασίδη το κεφάλι»…

Είχαμε αναρωτηθεί τις προηγούμενες ημέρες από εδώ «αφού δεν ήσασταν έτοιμοι, γιατί κυβερνήσατε;»… Ένα ερώτημα που βασανίζει το μυαλό του κάθε άνεργου, του κάθε συνταξιούχου του κάθε Έλληνα που είδε το εισόδημά του να πέφτει στο μισό κάνοντας την καθημερινότητά του αφόρητη.

Και έρχεται ο πρώην πρωθυπουργός και βασικός πρωταγωνιστής (όπως ο ίδιος δηλώνει) εκείνης της περιόδου να ομολογεί ότι όταν αισθανθεί την ανάγκη (!) θα τοποθετηθεί με διευθύνσεις και ονόματα πάνω στα πραγματικά γεγονότα!

Κύριε Τσίπρα, σοβαρολογείτε;

Από εκείνο το εξάμηνο, έχει καταχρεωθεί ένας ολόκληρος λαός και έχει καταστραφεί το μέλλον –πιθανότατα- μίας ολόκληρης γενιάς και θα πρέπει να περιμένουμε πότε θα αισθανθείτε εσείς την ανάγκη για να μάθουμε την αλήθεια;

Διότι προφανώς, όπως εμμέσως ομολογήσατε αυτά που ξέρουμε για εκείνη την περίοδο, την πολύ σημαντική περίοδο για την ιστορία του τόπου (δικά σας λόγια χρησιμοποιώ) απέχουν από την αλήθεια…

Κύριε Τσίπρα,

πριν από 5 περίπου χρόνια ο λαός σας τίμησε με την ψήφο του και πάνω απ’ όλα με την εμπιστοσύνη του! Σας πίστεψε και σας στήριξε (καλώς ή κακώς ο ιστορικός του μέλλοντος θα το κρίνει).

Για αυτούς τους λόγους δεν έχετε κανένα δικαίωμα να σταθείτε μπροστά στον ελληνικό λαό όταν εσείς θα «αισθανθείτε την ανάγκη» να πείτε την αλήθεια!

Εφόσον εσείς ξέρετε ονόματα, διευθύνσεις και τα πραγματικά γεγονότα (πάλι δικά σας λόγια χρησιμοποιώ) έχετε χρέος –πρωτίστως ηθικό- απέναντι στο κάθε πολίτη να την πείτε αυτήν την αλήθεια για εκείνο το τόσο σημαντικό πρώτο 6μηνο του 2015 και μετά ψάξτε να βγάλετε τα πολιτικά συμπεράσματα για να σας «καταγράψει» σωστά και δίκαια η ιστορία!

Ι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ