Τετάρτη 28/7/2021

Λες την αλήθεια για το μεταναστευτικό; Είσαι ρατσιστής!

Tο μεταναστευτικό ήρθε για να μείνει, είπε χθες ο πρωθυπουργός μας στην βουλή συνιστώντας στους πολίτες υπομονή!

Είναι πράγματι σοκαριστικός ο τρόπος με τον οποίο ψεύδονται οι πολιτικοί.

Στην αρχή όλης αυτής της περιπέτειας άπαντες οι πολιτικοί όλων των κομμάτων προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η Ελλάδα είναι απλώς μια χώρα τράνζιτ και ότι οι πρόσφυγες δεν θέλουν τίποτα από εμάς, μόνο να τους αφήσουμε να πάνε στην Ευρώπη.

Πως όμως άλλαξαν τα πράγματα και από χώρα-πέρασμα γίναμε χώρα «σταθμός», χώρα «προορισμός»; κανείς δεν μας είπε…

Κανείς δεν μας εξήγησε πως έγινε και το μεταναστευτικό «ήρθε για να μείνει».

Εμείς υποπτευόμαστε βέβαια πως αυτό ήταν μια συμπαιγνία των πολιτικών που από την αρχή γνώριζαν την αλήθεια αλλά μας την φανέρωναν σε δόσεις κάθε φορά.

Λίγο-λίγο για να συνηθίσουμε.

Ώσπου φτάσαμε να μοιράζουμε 400 ευρώ από τα ΑΤΜ. Και βέβαια οι «πρόσφυγες» δεν είναι κορόιδα. Βρήκαν εδώ τον «μήνα που τρέφει τους έντεκα».

Που θα ξαναβρούν τέτοιο κράτος να μοιράζει λεφτά και σπίτια με θέρμανση και ανέσεις;

Και σαν να μην έφτανε αυτό το «ήρθε για να μείνει» του Μητσοτάκη είχαμε και τον Τσακαλώτο στην Βουλή να εγκαλεί τον Βελόπουλο για ακραίες ξενοφοβικές και ρατσιστικές δηλώσεις.

Και τι ξενοφοβικό και ρατσιστικό είπε ο Βελόπουλος;

Είπε πως οι μουσουλμάνοι πετάνε τους ομοφυλόφιλους από τις ταράτσες, κάνουν κλειτοριδεκτομή και φοράνε μπούργκες στις γυναίκες τους  και γενικώς έχουν μια κουλτούρα αντίθετη και εχθρική προς την δικιά μας.

Αμέσως ο Τσακαλώτος πήρε τον λόγο και άρχισε τα γνωστά περί ρατσισμού και ξενοφοβίας απαιτώντας να διαγραφούν από τα πρακτικά τα λόγια του προέδρου της Ελληνικής λύσης.

Προς τιμήν του ο Βελόπουλος δεν ανακάλεσε.

Και γιατί άλλωστε να ανακαλέσει; Είπε την αλήθεια. Αυτά που λέει ο απλός κόσμος.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα: οι πολιτικοί μας -ως υπάλληλοι της νέας τάξης- μας πάνε με το ζόρι σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία.

Και επειδή δεν μπορεί αυτό ο λαός μας να το χωνέψει, θα αρχίσουν να ενεργοποιούν όποια νομικά εργαλεία υπάρχουν (βλ. αντιρατσιστικός).

Από δω και μπρος όποιος λέει την αλήθεια για τον εποικισμό που υφίσταται η πατρίδα μας θα σπιλώνεται ως ρατσιστής…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ