7-7-2020

Μεγάλο… φρούτο! Επιχειρηματίας κατήγγειλε πως φρουτέμπορος από τον Πύργο ήθελε να τον «φάει»

Οικονομικές διαφορές φαίνεται ότι βρίσκονται πίσω από την ένοπλη επίθεση σε βάρος 48χρονου ιδιοκτήτη γνωστής επιχείρησης συσκευασίας οπωροκηπευτικών στα Λεχαινά της Ηλείας, για την οποία αναζητούνται από τους αστυνομικούς τέσσερα άτομα.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του συκευαστηρίου όπου είχαν ραντεβού ο ιδιοκτήτης και ένας έμπορος φρούτων από τον Πύργο, ύστερα από απαίτηση του δεύτερου να διευθετήσουν εκείνη την ημέρα τις διαφορές τους, αν και η επιχείρηση ήταν κλειστή.

Σύμφωνα με την πλευρά του θύματος, οι τρεις που συνόδευαν τον έμπορο ήταν μπράβοι, ένας εκ των οποίων μπήκε στο γραφείο προσποιούμενος τον ανιψιό του. Πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, ο έμπορος και ο μπράβος του άρχισαν τις απειλές και τις ύβρεις του τύπου «με μας που έμπλεξες, δεν θα ξεμπερδέψεις».

Ξαφνικά, σύμφωνα με όσα περιγράφει ο δικηγόρος του θύματος, Γιάννης Αλετράς, με επιστολή του στο ilialive.gr, ο μπράβος έβγαλε ένα πιστόλι κρότου, πυροβόλησε μία φορά και τράπηκαν σε φυγή μαζί με τους άλλους δύο που περίμεναν έξω.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τα τέσσερα άτομα και έχουν σχηματίσει δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, εξύβριση, απειλή και παράνομη βία. Όμως, ο δικηγόρος του επιχειρηματία ζητά να μετατραπεί η κατηγορία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς, όπως λέει, η επίθεση ήταν συμβόλαιο θανάτου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ