7-7-2020

Χάνια: Νεαρή γυναίκα… μαρτύρησε 8 χρόνια με τον άνδρα της – Τη βασάνιζε ακόμα κι όταν ήταν έγκυος!

Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει στην κοινωνία της Κρήτης οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που είδαν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας για μια πρωτοφανή υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα μία νεαρή γυναίκα από περιοχή των Χανίων, που βίωνε εδώ και οκτώ χρόνια φρικτά βασανιστήρια από τον σύζυγό της, με τον οποίον έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά!

Έπειτα από προτροπή των γονιών της, η άτυχη γυναίκα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει στις Αρχές τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε, με αποτέλεσμα ο σύζυγός της να συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη. Όσα ανέφερε στις καταθέσεις της η νεαρή μητέρα είναι ιδιαίτερα ανατριχιαστικά, καθώς η βίαιη συμπεριφορά του άνδρα της ξεκίνησε το 2012, ενώ είχαν ήδη ένα παιδί.

Από τότε την ξυλοκοπούσε ανελέητα, είτε χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο είτε με μία μαγκούρα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που μετά τα βασανιστήρια την εξανάγκαζε να προχωρήσουν και σε σεξουαλική πράξη. Μάλιστα, οι επιθέσεις αυτές δεν σταμάτησαν ούτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της νεαρής κοπέλας.

Την πετούσε έξω από το σπίτι έγκυο

Χαρακτηριστικό της φρικαλέας συμπεριφοράς του «νταή» συζύγου, είναι ότι κατά την περίοδο της κύησης της γυναίκας, ο ίδιος την πετούσε τα βράδια έξω από το σπίτι και όταν εκείνη του ζητούσε ένα μπουφάν γιατί κρύωνε, εκείνος της απαντούσε να πάρει το κάλυμμα του αυτοκινήτου για να σκεπαστεί!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η γυναίκα έχει χρειαστεί αρκετές φορές να καταφύγει τραυματισμένη στο τοπικό Κέντρο Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ