Η Βρετανίδα-θύμα του «δράκου του Κάβου»: «Να πονάει σε όλη του τη ζωή! Βάλτε τον φυλακή και πετάξτε το κλειδί» (video)

Must Read

Η  Kayleigh Morgan ήταν μια από τα θύματα που είχε μιλήσει on camera για τον «δράκο του Κάβου», καθώς είχε βιαστεί από αυτόν το 2010. Η 33χρονη αεροσυνοδός παρακουθούσε από κοντά (έστω κι από την Αγγλία) τις εξελίξεις σχετικά με το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ για τον Δημήτρη Ασπιώτη και έδειξε ανακουφισμένη όταν χθες έμαθε πως ο φερόμενος ως δράστης βιασμού 34χρονης Αλβανίδας έπεσε και πάλι στα χέρια των αρχών.

«Ελπίζω να υποφέρει από πόνους για το υπόλοιπο της ζωής του. Έφτασε η ώρα για τις ελληνικές αρχές να τον κλείσουν φυλακή και να πετάξουν το κλειδί. Είχε προειδοποιήσει ότι θα χτυπούσε ξανά και αποδείχτηκε ότι είχα δίκιο. Απλά χαίρομαι που τον έπιασαν προτού καταστραφεί η ζωή ακόμα μίας γυναίκας», τόνισε μεταξύ άλλων η 33χρονη μιλώντας στην εφημερίδα Sun, που κάνει εκτενές αφιέρωμα στην σύλληψη του Ασπιώτη.

Η Sun γράφει πως ο «δράκος της Κέρκυρας»  είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 52 ετών το 2012 αλλά αποφυλακίστηκε το 2018. Επίσης, αναφέρει πως ο ίδιος ισχυριζόταν ότι είχε  απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά που τον… έσπρωχναν στην κακοποίηση γυναικών,  τις οποίες παρέσερνε σε ερημικές περιοχές και τις βίαζε επί ώρες ή μέρες.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα της Sun με τις δηλώσεις της 33χρονης αεροσυνοδού.

Η εξομολόγηση της Kayleigh Morgan εκπομπή «This Morning»

Το καλοκαίρι του 2010 η γυναίκα εργαζόταν ως τουριστική αντιπρόσωπος στον Κάβο της Κέρκυρας, αφού είχε τελειώσει τις σπουδές της. Ένα απόγευμα που βρισκόταν στην παραλία, ο Ασπιώτης την πλησίασε από πίσω, την ρώτησε «τι ώρα είναι» κι όταν εκείνη γύρισε να του απαντήσει, την χτύπησε στο κεφάλι.

Μιλώντας στο παρελθόν στην εκπομπή «This Morning», είπε πως ο Ασπιώτης αφού την έσυρε μέσα στο δάσος, όπου της άρπαξε το τηλέφωνο και τα χρήματα, την κράτησε δεμένη επί 14 ώρες και την βίασε πέντε φορές. «Δεν είχα ιδεά τι ήταν ικανός να κάνει», θυμάται η γυναίκα, καθώς ο Ασπιώτης την απειλούσε να μην επιχειρήσει να το σκάσει και να μην τον καταγγείλει γιατί θα την σκότωνε.

Η άτυχη γυναίκα που κατόρθωσε να αποδράσει πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι αστυνομικοί της έδειξαν αμέσως την φωτογραφία του και τον αναγνώρισε. «Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Η κ. Morgan λέει πως ανακουφίστηκε όταν του επιβλήθηκε, 52 χρόνια φυλάκιση, όμως, έχασε την γη κάτω από τα πόδια της τον περασμένο Αύγουστο που ο βιαστής της αφέθηκε ελεύθερος πριν προλάβει καν να εκτίσει το ένα πέμπτο της ποινής του!

Δείτε την συνέντευξή της στην στην εκπομπή «This Morning»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This