Το λάθος που έκανε στο κινητό της η δράστρια που έλουσε με βιτριόλι την Ιωάννα – Οι «7» ύποπτες

Must Read

Είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί η αρρωστημένη γυναίκα με τα μαύρα που έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο και το σώμα της 34χρονης Ιωάννας. 

Την Τετάρτη η αστυνομία απέκτησε πρόσβαση στα μηνύματα και τις κλήσεις της Ιωάννας με άρση τηλεφωνικού απορρήτου, «σαρώνοντας» κάθε ύποπτο στοιχείο που μπορεί να «μαρτυρήσει» την δράστρια και τον λόγο της επίθεσης.

Ιωάννα

Το στίγμα του κινητού

Το γεγονός ότι δράστις είχε επάνω της ενεργοποιημένο το κινητό της τηλέφωνο τη στιγμή που επιτέθηκε στην Ιωάννα, θα οδηγήσει τους αναλυτές της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, να εντοπίσουν το στίγμα της ακριβώς. Αυτή την στιγμή οι αστυνομικοί έχουν επικεντρωθεί στις 6 ύποπτες γυναίκες και εξετάζουν τις κινήσεις τους από το στίγμα των κινητών τους.

34χρονη Ιωάννα

Επιπλέον, τα φωτογραφικά καρέ που έχουν συγκεντρώσει τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, από τις κάμερες ασφαλείας και με ειδική επεξεργασία ώστε να ξεθολώσουν, θα δώσουν σύντομα το πρόσωπο της μαυροφορεμένης γυναίκας, η οποία θα ταυτιστεί με τα παραπάνω στοιχεία, το στίγμα του κινητού των 7 υπόπτων γυναικών, ώστε να δοθεί η λύση του μυστηρίου. 

Συγκεντρώνοντας καταθέσεις, από οικογένεια, φίλους και επαγγελματικό περιβάλλον, οι άνδρες της αστυνομίας κατέληξαν σε 10 ύποπτα πρόσωπα, οι 3 εκ των οποίων έδειξαν ότι είχαν ισχυρό άλλοθι γι αυτό και απορρίφθηκαν.

34χρονη Ιωάννα

To σκίτσο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, πρόκειται για γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη. Φορά, όμως, και κασκέτο, ενώ χαρακτηρίζεται αθλητικός τύπος, αδύνατη και κινείται πολύ κοντά στον τόπο της επίθεσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή που έγινε.

Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί ερευνούν τον τρόπο που η δράστις προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό καθώς αφού δεν πωλείται στο εμπόριο, είναι πιθανόν η δράστρια να αγόρασε τις πρώτες ύλες από το διαδίκτυο και να το κατασκεύασε μόνη της. 

Η Ιωάννα που  νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε νέο χειρουργείο χθες, θα καταθέσει ξανά σήμερα στους αστυνομικούς οι οποίοι θα τις κάνουν νέες στοχευμένες ερωτήσεις, εφόσον δώσουν την έγκρισή τους οι γιατροί που την παρακολουθούν.

Δεν αποκλείεται η αστυνομία να λύσει τον γρίφο πριν ξεκινήσει η επόμενη εβδομάδα. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This