Κυριακή 20/6/2021

«Kαίει» τη γυναίκα με τα μαύρα η οδηγός ταξί: Περούκα, γάντια και θερμός στο χέρι

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι μια «ανάσα» από τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας που πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας.

Η οδηγός ταξί που μετέφερε τη δράστρια στο σημείο όπου εργαζόταν η Ιωάννα στην Καλλιθέα, εντοπίστηκε και κατέθεσε στις αρχές, ενώ η φωνή της έχει καταγραφεί στο τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας.

Ιωάννα

Η γυναίκα οδηγός όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς κλήθηκε στο σημείο χωρίς να γνωρίζει οτιδήποτε για την αποτρόπαια πράξη που είχε σχεδιάσει να κάνει η άγνωστη δράστρια και την άφησε στο σημείο όπου εργαζόταν η Ιωάννα στην περιοχη της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με το newsit, η ίδια αποκάλυψε ότι κάποια πράγματα της έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση αλλά τα δικαιολόγησε καθώς όταν κάλεσε στην εταιρεία ραδιοταξί από θάλαμο του ΟΤΕ, ανέφερε ότι έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν της επιτρέπει να έχει επάνω της κινητό.

34χρονη Ιωάννα

Η οδηγός ταξί την περιέγραψε περίπου ψηλή, αδύνατη και σε νεαρή ηλικία. Η γυναίκα φορούσε περούκα, κάτι που η οδηγός συνδύασε με το πρόβλημα υγείας που της είχε αναφέρει, όπως και με τη μαύρη καπαρντίνα για την οποία υπέθεσε ότι θα ήταν απαραίτητα μέσα να προφυλαχθεί εφόσον ανήκε σε ευπαθή ομάδα. Εκτός από τη μάσκα, η δράστρια φορούσε και χοντρά πλαστικά γάντια όπως περιέγραψε η οδηγός ταξί.

Το μπλε θερμός

Η μαυροντυμένη μπήκε στο ταξί και κάθισε στα πίσω καθίσματα έχοντας στα χέρια της ένα μπλε θερμός, αναφέρει η οδηγός ταξί ενώ καθόταν αμίλητη και παγωμένη. Το μπλε θερμός επίσης δεν κίνησε την περιέργειά της αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που που παίρνουν καφέ από το σπίτι.

Ιωάννα

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, καθώς όλα δείχνουν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για να μην μείνουν ίχνη που θα προδώσουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς. 

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ