Συνελήφθη ένας εκ των ανηλίκων που μαχαίρωσαν και λήστεψαν νεαρό Γερμανό τουρίστα μέσα στο τροχόσπιτό του

Must Read

Μόλις 15 ετών ήταν ο ένας εκ των δραστών της αιματηρής επίθεσης σε βάρος ενός Γερμανού τουρίστα που έκανε κάμπινγκ στην περιοχή Γλύφα του Βαρθολομιού Ηλείας, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2018!

Σε βάρος του 17χρονου -σήμερα- εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία από κοινού και απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού που είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας και το πρωί της Κυριακής εντοπίστηκε στη Γαστούνη, όπου συνελήφθη.

Ήταν ξημερώματα Σαββάτου όταν ο ανήλικος Ρομά, μαζί με έναν 21χρονο και άλλους δύο συνεργούς του, διέρρηξαν το τροχόσπιτο του 22χρονου τουρίστα, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο, αλλά εκείνος αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσουν στο πόδι τραυματίζοντάς τον. Στη συνέχεια άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο και 5 ευρώ και διέφυγαν, αφήνοντας πίσω τις τραπεζικές κάρτες που είχε μαζί του ο 22χρονος. Μάλιστα, του έσκασαν και τα λάστιχα του τροχόσπιτου για να μην τους ακολουθήσει.

Ο νεαρός Γερμανός στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του γιατί το μαχαίρι που του κάρφωσαν στο πόδι χτύπησε λίγα εκατοστά μακριά από την κεντρική αρτηρία, με αποτέλεσμα να αποφύγει τον άμεσο θάνατο από αιμορραγία. Μετά την επίθεση περπάτησε αιμόφυρτος ως μια κατοικημένη περιοχή όπου ζήτησε βοήθεια και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου νοσηλεύτηκε.

Ο 15χρονος είχε ταυτοποιηθεί τότε κατά την προανάκριση που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Πηνειού, αλλά πέρασαν δυο χρόνια ώσπου να συλληφθεί. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αμαλιάδας στον οποίο οδηγήθηκε διέταξε να παραμείνει στα κρατητήρια, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This