ΕΛ.ΑΣ.: «Παράπλευρη απώλεια» η άτυχη 37χρονη που έπεσε νεκρή στη φονική ενέδρα της Ζακύνθου

Must Read

Παράπλευρη απώλεια σε «συμβόλαιο» θανάτου, που είχε ως στόχο τον 53χρονο σύζυγό της, Δ.Κ., θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τη μαφιόζικη δολοφονία της 37χρονης Χρ. Κ. στη Ζάκυνθο!

Η άτυχη γυναίκα δεν φαίνεται να είχε σχέση με το ξεκαθάρισμα λογαριασμών του συζύγου της, ο οποίος έδωσε χθες κατάθεση, υποδεικνύοντας τα πρόσωπα που θεωρεί ότι κρύβονται πίσω από την ενέδρα θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ήταν ψύχραιμος όταν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, στις έρευνες των οποίων συνδράμει και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Οι Αρχές αναζητούν τους δράστες στο παρελθόν τού επιχειρηματία, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το 2004 φέρεται να είχε εμπλακεί και σε υπόθεση ανθρωποκτονίας. Πιο πρόσφατα, εξάλλου, είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας σε βάρος δύο Αλβανών ποινικών και ενός επίορκου αστυνομικού, που είχαν κατηγορηθεί για ληστεία με λεία 550.000 ευρώ, σε βάρος επιχειρηματία του νησιού.

Επαφές με αυτουργούς δολοφονίας

Επιπλέον, είχε προκύψει ότι διατηρούσε επαφές με άτομα που κατηγορήθηκαν ως αυτουργοί της δολοφονίας του 37χρονου Γιώργου Σαρακίνη, τον Αύγουστο του 2017 στη Ζάκυνθο. Μεταξύ άλλων, ο 53χρονος είναι ιδιοκτήτης πλοιάριου που προσφέρει υπηρεσίες καταδύσεων σε τουρίστες, ενώ η αδικοχαμένη Χριστίνα Κλουτσινιώτη διατηρούσε ενοικιαζόμενα δωμάτια και εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων στο Λαγανά.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας «χτενίζουν» όλη τη Ζάκυνθο, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα ίχνη των πληρωμένων δολοφόνων και ελέγχουν τις εξόδους του νησιού, ενώ, παράλληλα, συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής Λιθακιά στον Άγιο Σώστη, όπου συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης το αιματηρό περιστατικό που έχει συγκλονίσει τη Ζάκυνθο.

Οι δράστες, που επέβαιναν σε μηχανή μάρκας Yamaha TDM 900 κυβικών και φορούσαν κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ακολούθησαν τη μοτοσικλέτα του ζευγαριού των Ζακυνθινών επιχειρηματιών. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο οδηγός ήταν ψηλόλιγνος και ο συνοδηγός, που ήταν κοντός και γεμάτος, τους πυροβόλησε οκτώ φορές με 45άρι πιστόλι.

Ερασιτέχνες «εισαγόμενοι» εκτελεστές

Όμως, οι πυροβολισμοί ερρίφθησαν από απόσταση περίπου 30 μέτρων, γεγονός που οι αστυνομικοί αποδίδουν στον ερασιτεχνισμό «εισαγόμενων» εκτελεστών και εκτιμούν πως, αν ήταν επαγγελματίες θα πλησίαζαν τη μηχανή του ζευγαριού, έτσι ώστε να μη χτυπήσουν την κοπέλα, αλλά μόνο τον στόχο τους, που ήταν ο 53χρονος.

Η άτυχη 37χρονη, που είχε ένα παιδί με τον σύζυγό της, έπεσε νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο 53χρονος φέρει δύο διαμπερή τραύματα σε ώμο και σαγόνι. Αν και εκτινάχθηκε από τη μηχανή, κατάφερε να φτάσει αιμόφυρτος στο σπίτι φίλου του, που ήταν λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο της φονικής ενέδρας, και να ζητήσει βοήθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This