Αυτή είναι η 35χρονη γυναίκα που φέρεται να επιτέθηκε στην Ιωάννα με βιτριόλι 

Must Read

Την απάντηση που περιμένει σύσσωμο το πανελλήνιο, παρακολουθώντας με αγωνία τις εξελίξεις και τα νεότερα, δίνουν οι αστυνομικές αρχές!

Η αστυνομία εντόπισε την 35χρονη γυναίκα που είναι βασική ύποπτος για την επίθεση στην 34χρονη ασφαλίστρια, Ιωάννα.

Η 35χρονη φέρεται να διατηρούσε δεσμό με έναν άνδρα, ο οποίος είχε το τελευταίο διάστημα παράλληλο δεσμό και με την Ιωάννα, με τα κίνητρα της επίθεσης να είναι ξεκάθαρα η ερωτική αντιζηλία!

Η γυναίκα η οποία έχει προσαχθεί ανακρίνεται από τις αρχές και είναι υπάλληλος δικηγορικού γραφείου το οποίο βρίσκεται στην ίδια περιοχή με την ασφαλιστική εταιρεία όπου εργαζόταν η Ιωάννα, ενώ ταυτόχρονα υπήρχε συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών.

Η 35χρονη υπάλληλος του δικηγορικού γραφείου

Οι αστυνομικοί κάνουν αυτή τη στιγμή φύλλο και φτερό το σπίτι της 35χρονης και αναζητούν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Στην κατοχή της 35χρονης βρέθηκε ήδη η περούκα που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση και η τηλεκάρτα με την οποία φέρεται να τηλεφώνησε από θάλαμο στην εταιρία Ραδιοταξί.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί αναμένουν να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον εισαγγελέα για να περάσουν χειροπέδες στην 35χρονη.

Η δεύτερη γυναίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει ήδη προσαχθεί ή κληθεί προς εξέταση μια ακόμη γυναίκα, εκείνη οποία προμήθευσε την 35χρονη με βιτριόλι και η οποία αναφέρει ότι δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο σκοπός της χρήσης του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This