9-7-2020

«Τι θα γίνει με τον πρώην;»: Το ιδιόχειρο σημείωμα και ολόκληρη η δικογραφία που «καίει» την 35χρονη (video και φωτογραφίες)

Νέες φωτογραφίες και βίντεο, καθώς και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στην κατοχή της, «καίνε» την 35χρονη, φερόμενη ως δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας.  

Σύμφωνα με πληροφορίες το ιδιόχειρο σημείωμα, που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον ξεκινάει με τις λέξεις: «Τι θα γίνει με τον πρώην» και τελειώνει «δυο εβδομάδες από τώρα το νωρίτερο»

Το σημείωμα αυτό που αποτυπώνει τον τρόπο σκέψης της 35χρονης, σχετίζεται δε, με το σχέδιο που υποστηρίζουν ότι είχε καταστρώσει, προκειμένου να κάνει κακό στην Ιωάννα και «δείχνει» το κίνητρο της επίθεσης, δηλαδή την ερωτική αντιζηλία εξαιτίας του πρώην σύντροφό της.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, εμφανίζεται η φερόμενη δράστις της επίθεσης, φορώντας περούκα και καπαρντίνα, να προσεγγίζει το ταξί που είχε καλέσει για να απομακρυνθεί από την περιοχή, όπου βρίσκεται το γραφείο όπου εργάζεται η Ιωάννα.

Στις φωτογραφίες, εξάλλου, φαίνονται η τηλεκάρτα που είχε χρησιμοποιήσει και βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στην τσάντα της, το σακίδιό της, καθώς και η περούκα με την καμπαρντίνα που χρησιμοποίησε, με σκοπό να κρύψει τα χαρακτηριστικά της.

  • Δείτε τις ενοχοποιητικές φωτογραφίες:

επιθεση με βιτριολι επιθεση με βιτριολιεπιθεση με βιτριολι επιθεση με βιτριολι επιθεση με βιτριολιεπιθεση με βιτριολιεπιθεση με βιτριολι επιθεση με βιτριολι επιθεση με βιτριολι επιθεση με βιτριολιεπιθεση με βιτριολιεπιθεση με βιτριολι

  • Δείτε και το ενοχοποιητικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής:

Η κατάθεση του συντρόφου

«Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου.

Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Ολόκληρη η δικογραφία

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ