9-7-2020

Προκάλεσε του κλέφτες! Του πήραν σακίδιο γεμάτο μετρητά και ράβδους χρυσού που παράτησε στο αυτοκίνητό του

Εξιχνιάστηκε, τελικά, η κλοπή σακιδίου γεμάτου μετρητά και χρυσό, που είχε γίνει σε περιοχή της Χαλκιδικής, το μεσημέρι της 15ης Μαΐου του 2020.

Οι άνδρες της Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών είχαν μείνει άναυδοι, όταν άκουσαν από το θύμα να τους λέει ότι έπεσε θύμα κλοπής από αγνώστους, οι οποίοι του έκλεψαν ένα σακίδιο πλάτης που περιείχε το χρηματικό ποσό των 28.000 ευρώ και ποσότητα χρυσού σε ράβδους, βάρους 250 γραμμαρίων και αξίας 10.000 ευρώ!

Όπως προέκυψε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, εκείνη την ημέρα τρία άτομα παραβίασαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος και άρπαξαν μέσα από αυτό το επίμαχο σακίδιο πλάτης με τα μετρητά και τον χρυσό. Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς τα στοιχεία δύο ανδρών ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι διέπραξαν την κλοπή, και ενός ακόμα συνεργού τους και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

Στο μεταξύ, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες είτε να γνώριζαν το θύμα είτε να το παρακολουθούσαν και να έδρασαν όταν έπρεπε. Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί η ακατανόητη απόφαση του θύματος να αφήσει ένα σακίδιο με τόσο πολύτιμο περιεχόμενο μέσα στο όχημά του, το οποίο δεν είχε καν φροντίσει να παρκάρει σε γκαράζ!

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ