Κεχαγιόγλου για υπόθεση με βιτριόλι: «Αρνείται να φάει και δεν κοιμάται» η 35χρονη Έφη

Must Read

Τέσσερις μέρες άυπνη είναι σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι, ενώ παράλληλα στο φως έρχονται νέα στοιχεία ένα 24ωρο πριν την απολογία της κατηγορουμένης.

Ιωάννα

Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος της 35χρονος στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, η κατηγορούμενη αρνείται να φάει, δεν έχει κοιμηθεί από την ημέρα της σύλληψής της και «αρνείται την πραγματικότητα».

«Από τη στιγμή που ζήτησες και τη βοήθεια μου, βοήθησέ με για να σε βοηθήσω»

«Η δικογραφία έχει μια πραγματικότητα, εγώ τη γνωρίζω και την έχω εξηγήσει και στην ίδια. Από τη στιγμή που αντιμετωπίζω μια άρνηση συνολική, όχι άρνηση απλώς ενοχής ή αθωότητας, αλλά άρνηση αντιμετωπίσεως της ίδιας της πραγματικότητας, ο ρόλος μου είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Της το εξήγησα αυτό. “Από τη στιγμή που ζήτησες και τη βοήθεια μου, βοήθησέ με για να σε βοηθήσω”» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Η 35χρονη Έφη
Η 35χρονη Έφη

Ο δικηγόρος της 35χρονης δήλωσε ότι αρχικά απέδιδε την κατάσταση της κατηγορούμενης στο σοκ της σύλληψης, ωστόσο έκτοτε τα πράγματα δεν άλλαξαν καθόλου. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή, η γυναίκα είχε ματώσει τους καρπούς της. «Η ψυχολογική της κατάσταση ήταν τραγική και την πρώτη ημέρα, το βράδυ της Πέμπτης που πήγαμε στον ανακριτή. Την ώρα της προσαγωγής στον ανακριτή, όταν περιμέναμε απ’ έξω, επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες, είχε ματώσει και έτρεχε αίμα από τους καρπούς της» περιέγραψε.

Οι τηλεφωνικές της επικοινωνίες βρίσκονταν υπό παρακολούθηση έξι ημέρες πριν τη σύλληψή της

Παράλληλα, μέσα στις επόμενες μέρες, σύμφωνα με tovima.gr, θα ενταχθούν στη δικογραφία τα όσα αποκάλυψαν οι αστυνομικοί από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της 35χρονης, οι οποίες είχαν τεθεί σε παρακολούθηση έξι ημέρες πριν την σύλληψή της.

Η 35χρονη Έφη
Η 35χρονη Έφη

Στο στόχαστρο των αστυνομικών είναι και όλα όσα έψαξε η κατηγορούμενη στο διαδίκτυο, προκειμένου να βρεθεί πότε ακριβώς αναζήτησε και βρήκε το βιτριόλι και κυρίως πώς πληροφορήθηκε τους τρόπους με τους οποίος κατάφερε να καλύψει τα ίχνη της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής παρακολούθησής της, η 35χρονη δεν είχε κάνει οποιαδήποτε αναφορά στην επίθεση με το βιτριόλι, ενώ χρησιμοποιούσε τις διαδικτυακές εφαρμογές συνομιλιών (Viber κλπ).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This