Ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο κάνναβης «φιλοξενούσε» 46χρονη στο… υπόγειο του σπιτιού της!

Must Read

Ολόκληρη επιχείρηση είχε «στήσει» μια 46χρονη γυναίκα στο υπόγειο του σπιτιού της, στα Καμένα Βούρλα, το οποίο είχε μετατρέψει σε… πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την παραγωγή κάνναβης, με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας! 

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι της γυναίκας, στο Μώλο του Δήμου Καμένων Βούρλων, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 117 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους ως 57 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε με τη μέθοδο της υδροπονίας μέσα σε πλαστικά κιβώτια.

εργαστήριο παραγωγής κάνναβης σε υπόγειο

Ακόμη κατασχέθηκαν 93 γραμμάρια αποξηραμένων φύλλων ακατέργαστης κάνναβης, 24 λαμπτήρες παραγωγής θερμότητας, 17 μετασχηματιστές, τρία μοτέρ εξαερισμού, δύο αφυγραντήρες, δύο ανεμιστήρες, οκτώ αεραγωγοί, 14 μοτέρ, δύο θερμόμετρα, ένα μηχάνημα μέτρησης pH, μια πλαστική δεξαμενή νερού χωρητικότητας περίπου ενός τόνου, δέκα σακούλες με λιπάσματα, τέσσερις σακούλες με χώμα, μία αντλία νερού, λάστιχα ποτίσματος και ύδρευσης, διάφορα φίλτρα οξυγόνου και επένδυση με ανακλαστήρες τοίχου!

εργαστήριο παραγωγής κάνναβης σε υπόγειο

Σε διάφορους χώρους του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο όπλο, 155 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, 99 φυσίγγια πιστολιού και 17 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένα μεταλλικό κυτίο που περιείχε πλήθος σφαιριδίων για αεροβόλο όπλο, ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδας», μία σιδερογροθιά, τρία κινητά και το ποσό των 500 ευρώ. Επίσης, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 46χρονης, ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο έχει αναλάβει η Δίωξη Ναρκωτικών, ενώ η κατηγορούμενη, η οποία έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, που της απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This