Αναβρασμός στα Ανώγεια: Άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του λυράρη Λευτέρη Καλομοίρη

Must Read

Επι ποδός βρίσκονται για μια ακόμη φορά οι αστυνομικές αρχές στα Ανώγεια της Κρήτης, καθώς ο φόβος της βεντέτας ανάμεσα στις οικογένειες του Λευτέρη Καλομοίρη και του Γιώργου Ξυλούρη, πλανάται πάνω από την περιοχή.

Έχουν περάσει περίπου 40 ημέρες από το διπλό φονικό που συγκλόνισε το πανελλήνιο και ενώ συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί και τοπικές αρχές προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ένα νέο περιστατικό ήρθε να πυροδοτήσει το κλίμα. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του δολοφονημένου μαντιναδολόγου  Λευτέρη Καλομοίρη. Το περιστατικό της βεβήλωσης έγινε γνωστό γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης  όταν κάποιος επισκέφτηκε τον τάφο συγγενικού του προσώπου. Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης ή οι δράστες έσπασαν την μαρμάρινη πλάκα, όπου ήταν γραμμένες οι μαντινάδες στον 60χρονο Λευτέρη Καλομοίρη, καθώς και το τζάμι στο εικονοστάσι. Ήδη δυνάμεις της ΕΛΑΣ από τον Μυλοπόταμο, αλλά και το Ρέθυμνο έχουν σπεύσει στο σημείο για να ερευνήσουν την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This