«Nίκος Κοντός»: Η πολυτελής βίλα, ο ρόλος της συζύγου και τα ψέμματα για τη CIA (video)

Must Read

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό που εξαπατούσε τα ανυποψίαστα θύματά του και εξαιτίας του έχασαν την ζωή τους δύο παιδιά ηλικία 14 και 16 ετών αλλά και ένας 76χρονος άνδρας!

Πράκτορας της… CIA

Ο γιατρός «μαϊμού» που συνελήφθη στη βίλα του στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, αποδείχτηκε ότι είναι παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς πριν από χρόνια είχε προσπαθήσει να εξαπατήσει διάσημο επιχειρηματία όταν συστήθηκε ως πράκτορας της CIA.

Με το ψευδώνυμο «Νίκος Κοντός», ο 47χρονος απατεώνας έπειθε τα θύματά του να σταματήσουν τις θεραπείες που έκαναν και να ακολουθήσουν την φαρμακευτική «αγωγή» που τους πρότεινε με δραστική ουσία την κάνναβη. Ο «Νίκος Κοντός» ισχυριζόταν ότι θεράπευε ανίατες ασθένειές και τον καρκίνο.

Ο ψευτογιατρός εμφανιζόταν με το ψευδώνυμο «Νίκος Κοντός» και ισχυριζόταν πως μπορούσε να γιατρέψει ανίατες ασθένειες και κυρίως τον καρκίνο, ενώ δήλωνε ογκολόγος και συνεργασίες σε ερευνητικά κέντρα της Ελβετίας και της Αμερικής. Με πρόσχημα τη θρησκεία, ο 47χρονος αναζητούσε υποψήφια θύματα μέχρι και στην περιοχή του Αγίου Όρους, ενώ εμφανιζόταν ως γιος γνωστού εφοπλιστή, άλλες ως παντρεμένος με κόρη γνωστού εφοπλιστή, ακόμα και ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας!

Συνεργός και η σύζυγός του

Η σύζυγος του «Νίκου Κοντού» φέρεται να είναι συνεργός του, ενώ η αστυνομία ερευνά την εμπλοκή άλλων δύο γιατρών οι οποίοι όμως ενδέχεται να έχουν πέσει επίσης θύματα της απάτης του.

Η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε μετά από μηνύσεις και καταγγελίες των γονέων των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους μετά τις οδηγίες του μαϊμού γιατρού να σταματήσουν την αγωγή που ακολουθούσαν, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ένας γιατρός από τον οποίο είχε ζητήσει να μπει μαζί του στο χειρουργείο κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν φάνηκε ότι δεν γνώριζε να αποστειρώνει τα χέρια του.

Η βίλα – φρούριο των 300τ.μ. με τις κάμερες

Ο «Νίκος Κοντός» συνελήφθη στο πολυτελή βίλα του στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, που όπως θα δείτε στις φωτογραφίες είχε μετατρέψει κυριολεκτικά σε φρούριο!

Το πολυτελές σπίτι του των 300 τ.μ. προφυλασσόταν με κάγκελα και μια ενισχυμένη σιδερένια πόρτα, ενώ είχε φροντίσει να βάλει κάμερες περιμετρικά για να μπορεί να ελέγχει την κίνηση γύρω από το σπίτι του. Μάλιστα από την περιουσία που είχε αποκτήσει κοροϊδεύοντας ανυποψίαστα θύματα, εκμεταλλευόμενος την ασθένειά τους και τη μάχη τους να θεραπευτούν, έχτιζε το τελευταίο διάστημα και πισίνα!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This