Αρπαγή Μαρκέλλας: Στον εισαγγελέα η «κοκκινομάλλα»! Οι έρευνες για τους συνεργούς και τα ναρκωτικά στο ρόφημα της 10χρονης

Must Read

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναμένεται να οδηγηθεί από ώρα σε ώρα η 33χρονη γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται στην αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας από την Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. 

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε βάρος της γυναίκας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα 

Αν και το γιατί η 33χρονη  έφτασε στο σημείο να αρπάξει τη μικρή Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα την περασμένη Πέμπτη παραμένει μυστήριο, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι την συνέλαβε για την απαγωγή του 10χρονου κοριτσιού, στο οποίο όπως διαπιστώθηκε του έδωσε ναρκωτικά σε ρόφημα…

Βρέθηκε «κουρεμένη γουλί»

Μάλιστα, στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια. Πρόκειται για τη γυναίκα, την οποία το προηγούμενο διάστημα μάρτυρες περιέγραφαν ως «κοκκινομάλλα γυναίκα». Κατά τον εντοπισμό της, ωστόσο,  στην Παραλία Κατερίνης βρέθηκε «κουρεμένη γουλί», στοιχείο που αξιολογείται από τις διωκτικές αρχές ως προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.  Οι αστυνομικοί που έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμά της στην Καλαμαριά, εντόπισαν τα ρούχα που φέρεται να φορούσε η 33χρονη, όταν καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να συνοδεύει τη μικρή Μαρκέλλα. Επίσης κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά που έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ και εξετάζονται.

Την ίδια στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία και σε βάρος ακόμη δύο ατόμων, οι οποίοι φέρονται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση και να είχαν στενή συνεργασία με την 33χρονη.

Να θυμίσουμε ότι η 33χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε στην παραλία της Κατερίνης και προσήχθη χθες (17.06.2020) από τους αστυνομικούς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, συνελήφθη τελικά, αλλά για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This