Ομολόγησε η κοκκινομάλλα που άρπαξε τη Μαρκέλλα – Κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία!

Must Read

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας!

Η 33χρονη που συνελήφθη για αρπαγή, παράνομη κατακράτηση αλλά και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, κατηγορείται για ασέλγεια στο μικρό κορίτσι.

Μαρκέλλα

Η γυναίκα που ανήκει στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον της μικρής καθώς παλαιότερα έμενε στην ίδια γειτονιά με την μικρή και αναφέρεται ως «κοκκινομάλλα» όπως καταγράφηκε στο βίντεο, σήμερα έχει πολύ κοντά μαλλιά καθώς φρόντισε να αλλάξει το κούρεμα της για να καταφέρει να κρυφτεί από τις αστυνομικές αρχές που την αναζητούσαν.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το διαμέρισμα που κράτησε τη 10χρονη για δύο 24ωρα, ενώ βρήκαν σε κάδο σκουπιδιών τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που απήγαγε αλλά και την ημέρα που άφησε το 10χρονο κοριτσάκι.

Στην αστυνομία η κατηγορούμενη ομολόγησε και είπε ότι είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για τα ανήλικα παιδιά ενώ το κατηγορητήριο περιλαμβάνει αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες , βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού , έκθεση, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Μαρκέλλα

Την χάιδευε στο κρεβάτι

Η Μαρκέλλα περιέγραψε στην αστυνομία ότι αφού η 33χρονη της έδωσε να πιει το ρόφημα το οποίο είχε κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών, που εντοπίστηκαν στον οργανισμό της 10χρονης, την ξάπλωσε στο κρεβάτι της και την χάιδευε.

Ωστόσο, το ταξί που την μετέφερε στην Κατερίνη, σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες της Μαρκέλλας ότι η γυναίκα ετοίμαζε βαλίτσες, οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη της και τελικά στη σύλληψή της.

Η γυναίκα κατάφερε να εντοπιστεί μετά από μαρτυρίες της Μαρκέλλας ότι την είδε να ετοιμάζει τις βαλίτσες της ενώ πληροφορίες έδωσε και ο ταξιτζής που τη μετέφερε σε περιοχή της Κατερίνης. Λίγο πριν συλληφθεί, στην Παραλία Κατερίνης, η ίδια έσπασε το laptop της για να μην εντοπίσει η αστυνομία το πορνογραφικό υλικό που κατείχε.

Η γυναίκα που είναι μητέρα παιδιού και χωρισμένη, εκτιμάται σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ φέρεται να είναι και εκδιδόμενη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This